Омаскариха ми колицата.
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Омаскариха ми колицата.
klimata написа:Вчера се прибрах до вкъщи да оставя малкия към 14:10.Излизам към14:40 и ме заболя сърцето-колата ми приличаше на беззъба бабичка.Откраднали ми десния халоген с блендата.Пред блока посред бял ден да им е... м....Две години нямаше проблем даже спрях да се притеснявам,но е го е сега май ще сложа дълга бленда че не ми е баш до халогенни разходи.
тва явно е некъв специалитет.И мен ми краднаха точно десна бленда и един халоген

за жалост,и аз все ненамирам пари за халогени
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Stefan написа:Няма ли начин, да се захванат халогените с някакви планки за бронята, за да не могат да се свалят. Това според мен ще е най доброто решение против кражба
Ами кретените ще смъкнат цялата броня тогава.
И ние сме беззъби няма бленди, няма и дясна решетка отдолу, няма и капачка за теглича отзад.
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Има ги тия бленди долу зад колелото на Сточна гара в един много богат магазин за автокич на кръстовището на Козлодуй, Левски и Родопи. Мене на 10.05.2007 ме праснаха боклуците и там намерих за 12 кинта бленда за пасат В-4.
Последна промяна от walentin на Пон 04 юни 2007 22:10, променено общо 1 път.
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Айде като сме тръгнали ония ден тръгвам за работа и гледам дръжката изкъртена обаче вратата не е отворена, викам "еййй тия са се опитали ама немааааа" , обаче реших да си огледам колата все пак за по-сигурно , минавам отзад и гледам багажника ми отворен (м/у другото само на багажника нямам аларма
) таа отварям си аз багажника с болка в сърцето и гледката беше неприятна като Тубата ми и усилвателя ги нямаше , много се нервирах , незнам как обаче са ми отворили багажника па после не са могли д ами вземат колоните , бяха се опитвали да ги развиват , а те са на кората която се маха с един замах , ама явно не им се е мъкнала цяла кора! Просто толкова ми е писнало че сега тука с едни приятели ще се събираме тия няколко вечери и се надявам на късмет да се върнат ...... върнат ли се .......... може да не ми върнат тубата и усилвателя , обаче определено няма да има прошка , ще им изпотроша аз лично ръцете , па другите ако искат да им дотрошват , хубавото е че от моя вход има един от патрулиращите полицаи и ми каза ако ги хванеме и ги пребиеме че после ще ни покрие
дано ги гепиме че ми писна от такива лекета гадни

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Омаскариха ми колицата.
СЕГА СЛИЗАм и гледам-няма я и втората лайна,този път на предната врата?!
Чудя се ДО КОГА ТАКА?ПП
на всичкото отгоре, в КУПУВА пускам два пъти теми,че купувам лайсна,никой нищо.....сега вече търся ДВЕ лайсни -предна и задна за дясната страна
Чудя се ДО КОГА ТАКА?ПП
на всичкото отгоре, в КУПУВА пускам два пъти теми,че купувам лайсна,никой нищо.....сега вече търся ДВЕ лайсни -предна и задна за дясната страна

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”