Emo написа:Аз колата си я купих след като написах една сметалка със 'зверска' графична част и я продадох, купих си кола (пасат комби, отзад пише Ariva), която струваше 1/3 от кинтите с които разполагах. Купих я естествено вече умряла, сега струва сигур три хилки, аз през последната година съм набил около две хилки и кусур в нея (и почва да ме дразни вече) и един тон труд и да си кажа честно 'ич не ме брига за 'кавала' (както му вика Juve) 'дето ше я кара след мен. Когато престане да ми се връзва финансово, колата 'заминава', това е, вечни работи няма. И в тоя ход на мисли маслото е ЛикиМоли 15В40 с МОС, ефтингяс и не е лайно.
И понеже говорим за масла, някой да е чувал наскоро за прецакан от кофти масло автомобил. Аз не съм, от години не съм чувал за подобно нещо. Както и да е, успех с маслата.
БРАВО КОЛЕГА, е, тва е, радвам се че има такива като теб, и аз никога не съм чул да се е прецакъл ДВГ от кофти масло автомобил.
Е няма да забравя израженията на лицата на мастилницата като я вкарах и им казах какво масло да сложат и от къде, 10 минути блокаж на личния състав та извикаха и шефа им че са смятали че ги ебавам, е сега свикнаха, щото има и други като мен.