Търся масло

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
bonano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonano » Пон 04 юни 2007 12:02

Emo написа:Аз колата си я купих след като написах една сметалка със 'зверска' графична част и я продадох, купих си кола (пасат комби, отзад пише Ariva), която струваше 1/3 от кинтите с които разполагах. Купих я естествено вече умряла, сега струва сигур три хилки, аз през последната година съм набил около две хилки и кусур в нея (и почва да ме дразни вече) и един тон труд и да си кажа честно 'ич не ме брига за 'кавала' (както му вика Juve) 'дето ше я кара след мен. Когато престане да ми се връзва финансово, колата 'заминава', това е, вечни работи няма. И в тоя ход на мисли маслото е ЛикиМоли 15В40 с МОС, ефтингяс и не е лайно.

И понеже говорим за масла, някой да е чувал наскоро за прецакан от кофти масло автомобил. Аз не съм, от години не съм чувал за подобно нещо. Както и да е, успех с маслата.

БРАВО КОЛЕГА, е, тва е, радвам се че има такива като теб, и аз никога не съм чул да се е прецакъл ДВГ от кофти масло автомобил.
Е няма да забравя израженията на лицата на мастилницата като я вкарах и им казах какво масло да сложат и от къде, 10 минути блокаж на личния състав та извикаха и шефа им че са смятали че ги ебавам, е сега свикнаха, щото има и други като мен.

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пон 04 юни 2007 14:27

Аз ползвам само Mobil . Нямам оплаквания.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пон 04 юни 2007 14:43

bonano написа:БРАВО КОЛЕГА, е, тва е, радвам се че има такива като теб, и аз никога не съм чул да се е прецакъл ДВГ от кофти масло автомобил.

Е то и, ако се храниш с кучешки консерви нема се прецакаш mhihi mhihi

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пон 04 юни 2007 14:55

А другото е - манги доста - еГал съм я колата , ще я карам някоя година и ще я шитна на някой кавал - нека я храни с хубаво масло тогава , аз ще си взема друга - по нова и по хубава ...ако пък случайно се прецака - еми риск губи - риск печели , ще я махам по рано или ще кихам за ремонти ..

колеги ,както се вижда , вие сте точно по този клон на алгоритъма ;) значи няма какво да се добави още ,просто го преразказахте със свои думи ..... :D
п.с това не е заяждане , просто имате кинти - можете ..лошо няма , дано и другите с тънките портфейли да можем да дойдем скоро на вашия хал :wink:

Потребителски аватар
bonano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonano » Пон 04 юни 2007 14:57

Cherepaha написа:
bonano написа:БРАВО КОЛЕГА, е, тва е, радвам се че има такива като теб, и аз никога не съм чул да се е прецакъл ДВГ от кофти масло автомобил.

Невъзможно е да направиш нещата недостъпни за глупаци, защото глупаците са много изобретателни.

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Пон 04 юни 2007 14:59

в момента съм с Валволин, но нямам наблюдения засега иначе проблема с фалшивите масла разбира се като че ли няма 100% че ще уцелиш добро масло гаранция но като че ли е добре:
- маслото да се купува от официален вносител а не директно от масларницата или някой магазин;
- маслото да се купи от производителя (есе едно да купиш Шел от бензиностанция на Шел).

Принципно би трябвало да има спецификация на автомобила с какво масло се кара и вече според марката / цената ...

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пон 04 юни 2007 15:02

bonano написа:
Cherepaha написа:

Невъзможно е да направиш нещата недостъпни за глупаци, защото глупаците са много изобретателни.

Ами значи не са глупаци .... mhihi

Потребителски аватар
bonano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonano » Пон 04 юни 2007 15:06

Cherepaha написа:
bonano написа:
Cherepaha написа:

Ами значи не са глупаци .... mhihi

Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата. spam

Потребителски аватар
Emo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Emo » Пон 04 юни 2007 16:09

bonano написа:Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата. spam

Лабрюер - много добре, супер!

То се видя, че тая тема се зацапа безвъзвратно, та да 'зема да се извиня на колегите за това, че:
1. имам пари да сипвам по-евтино масло (50-тина кинта) на колата си, докато 'бедните' колеги сипват от скъпото (аз мангите не ги крънкам, а ги изработвам);
2. не се се грижа за собственика, който евентуално ще експлоатира автомобила след мен.

Бонано, това е братче и ти си крив, нагазил си и с двата крака в охолството да си позволяваш евтино масло, не се ли чувстваш поне малко виновен? :)

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Пон 04 юни 2007 17:04

не отговорът е че има достатъчно пари че да не му пука особено.Пък и то си е негова работа,но ми звучи малко несериозно човек да има толкова пари за кола и да си прави такива тънки сметки..че за 20-30лв ще спести пари от половин една година каране което като ги рахвърлиш на месеци и дни се получават горе долу по едно руло тоалетна хартия на ден.Ама всеки си шета на акъла.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пон 04 юни 2007 18:35

Danny boy написа:не отговорът е че има достатъчно пари че да не му пука особено.Пък и то си е негова работа,но ми звучи малко несериозно човек да има толкова пари за кола и да си прави такива тънки сметки..че за 20-30лв ще спести пари от половин една година каране което като ги рахвърлиш на месеци и дни се получават горе долу по едно руло тоалетна хартия на ден.Ама всеки си шета на акъла.

е тва за акъла е БЕЗЦЕННО!

Потребителски аватар
bonano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonano » Пон 04 юни 2007 20:48

joro_kem написа:
Danny boy написа:не отговорът е че има достатъчно пари че да не му пука особено.Пък и то си е негова работа,но ми звучи малко несериозно човек да има толкова пари за кола и да си прави такива тънки сметки..че за 20-30лв ще спести пари от половин една година каране което като ги рахвърлиш на месеци и дни се получават горе долу по едно руло тоалетна хартия на ден.Ама всеки си шета на акъла.

е тва за акъла е БЕЗЦЕННО!

Oнo кoзитe ги изтpeбвaмe цeлoгoдишнo и цeлoкупнo, тa тaя зoдия и викaмe "нaпpaви cи caм". Poгa имa - кoзи нeмa. Poгa имaт и нeкoй дeкa oдaт у кoмaндиpoвкa, joro_kem. :005:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пон 04 юни 2007 20:53

преди време ти споменах нещо, явно си забравил! внимавай, ще ти спра командировките! после и тока!

Потребителски аватар
bonano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonano » Вто 05 юни 2007 18:46

joro_kem написа:преди време ти споменах нещо, явно си забравил! внимавай, ще ти спра командировките! после и тока!

Понякога има необходимост. Лесно се усеща, когато дойде времето.
И моля те би ли ми обяснил, че африканския фолклор не го разбирам и тази притча съвсем ми убягна. Особено ме зачуди това. Явно съм доста зле още. :seeex

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 05 юни 2007 19:38

ROWE 45лева-5литра :idea:

Върни се в “Passat”