Нагласяне на дросел с КТС
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Нагласяне на дросел с КТС
Вчера си оправях газовата уредба и (газов инжекцион) и ми се наложи да откача акумулатора. Преди като съм го откачал ми се е налагало да ходя при майстора ми и той я закача на КТС тестера и му "казва" да си настрои дроселовата клапа и той си я гласи. Сега върви колата идеално, държи си нормални обороти, само че като пусна климатика и на бензин и на газ на празен ход гасне. Майсторът ми вика, че трявба да я закачим на КТС-а и да си настрои той дросела. Та въпроса ми е към майсторите - запознати ли сте стази процедура? Правили ли сте я?
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хммм...при мен колата се държи много странно вече 2 седмици - няма мощност и придърпва и пърпори. Компютъра дава диагноза - дросел за почистване и настройка, така че струва ми се че не се самонаглася - напротив става по-зле.
Впрочем знае ли някой колко струва тази операция по почистване и настройка на дросела и компания? Препоръчайте ми сервиз моля.
Впрочем знае ли някой колко струва тази операция по почистване и настройка на дросела и компания? Препоръчайте ми сервиз моля.
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги при мен днес се оказа че проблема е от кабелите. 2 от кабелите бяха съвсем разтопени под лулата...смених ги и колата се оправи, стабилни обороти, не придърпва, има мощност.
и това при положение че компютърната диагностика показваше грешка в дросела...
след смяната на кабела, диагностиката не показа повече грешки.
дано съм бил полезен на другите колеги в подобно положение, проверете си кабелите за всеки случай, и при всички положения успех.
и това при положение че компютърната диагностика показваше грешка в дросела...
след смяната на кабела, диагностиката не показа повече грешки.
дано съм бил полезен на другите колеги в подобно положение, проверете си кабелите за всеки случай, и при всички положения успех.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”