Ама нешо ми шуми и те викат "абе той понеже е нов и затва,по натам ше охлаби малко и няма да шуми".....та нямало начин да го регулират те - вярно ли е
Относно пистов ремък Golf III ABD
Относно пистов ремък Golf III ABD
Днес смених водната помпа(беше си оригиналната
) и пистовия ремък.Та да ви питам понеже майсторчетата ми обясниха,че той се опъвал самостоятелно на пружина и сам си преценявал колко да е опънат
Ама нешо ми шуми и те викат "абе той понеже е нов и затва,по натам ше охлаби малко и няма да шуми".....та нямало начин да го регулират те - вярно ли е
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Относно пистов ремък Golf III ABD
Даскала™ написа:Днес смених водната помпа(беше си оригиналната) и пистовия ремък.Та да ви питам понеже майсторчетата ми обясниха,че той се опъвал самостоятелно на пружина и сам си преценявал колко да е опънат
![]()
даскале легни доли и ще я видиш пружината...като го погледнеш ще ти се изясни и как да я опнеш...
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ronin написа:niks76 написа:говорим за АБД-ролка обтягаща няма
да не са ти е хлабав ремъка на динамото
абд ИМА обтяжна ролка на пистовия ремък и тя натяга въпросния....неможеш да променяш усилието....има една пружина вътре и ако е омекнала сменяш цялата ролка 40-70 лв. зависи каква ще вземеш.....
Има ако има хидравлика, а при Даскала няма.
При него алтернатора обтяга пистовия ремък
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”