NE_KAZVAM написа:Двигателя е 1.8 моноинжекция AAM . Проблема е следният - от няколко дни започна да се дави . При паленето добре , но след това не се форсира чисто . Друго нещо е че по време на движение за около 1 секунда ,може би , рязко се придърпва и пак започва нормално да работи , при по-високи обороти е още по-злеИ на газ и на бензин е така . Смених свещите с надежда да се оправи , обаче същата история .Кажете къде да търся проблема ? Мерси предварително
NE_KAZVAM написа:Гледах я тъмно - на кабелите точно при свещите имаше едни ламаринени "кожуси" при които прескачаха искри, махнах ги и спря да пука и да прехвърля искри . А това с ангренажния ремък не ми се вярва - досега да е почупила клапаните или греша ?Трудно ли се оправя , без да я карам на сервиз ?
Други идеи ? Мен ме съмняват гориво проводите-ако има запушен и не й стига гориво , знам ли
NE_KAZVAM написа:Е добре , обаче ремък не съм сменял скоро може ли да прескочи в последствие ?
А да , и още нещо - има моменти в които си работи идеално и на газ и на бензин , но има и такива в които като каже НЕ значи не![]()
Насочете ме евентуално към майстор който си разбира от работа
NE_KAZVAM написа:Лелеее сега се сещамПреди една седмица ми прокапа вода (то направо си течеше
) от дясната страна под главата . Докато сменях пластмасовия накрайник на маркуча за водата , трябваше да махна тоя сноп с кабелите ( колко гадно е заработа там не е истина
) и нищо чудно да съм обелил някой от тях и затова да се еб@ва работата сега . Как точно се разкача тоя сноп , да отида да го измайторя
щом казваш че се оправя само с изолирбанд ?
NE_KAZVAM написа:Вчера огледах всички кабели и всичко си е ОК-няма оголени , скъсани и т.н. Проблема обаче остана![]()
Други идеи къде може да е проблема
joker написа:NE_KAZVAM написа:Значи компютър му е майката . Мерси все пак за отговорите
може да се трие темата
Ей чакай, чакай.....пише след компютъра какво излезе.....за да трупаме опит!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 82 госта