Личи си че си мераклия!!!

Аз обаче имам въпрос свързан с броните, тях обоработвали си си ги с нещо?? Защото от снимките не мога да видя добре, снимай моляте като ги пече слънце само тях!!! Гледам вакса си писал, ама дай малко повече информация

.::Volkov::. написа:Колега със стоповете и мигачите мога само едно да кажа - Евала!!
Личи си че си мераклия!!!![]()
Аз обаче имам въпрос свързан с броните, тях обоработвали си си ги с нещо?? Защото от снимките не мога да видя добре, снимай моляте като ги пече слънце само тях!!! Гледам вакса си писал, ама дай малко повече информация
chy написа:.::Volkov::. написа:Колега със стоповете и мигачите мога само едно да кажа - Евала!!
Личи си че си мераклия!!!![]()
Колега Volkov има една вакса ,струва 4 кинта.Педставлява черна пластмасова бутилчица като тези са боядисване на обувки.Прави ЧУДЕСА с всички пластмаси по колата.Ефекта е чудесен,но и занимавката е доста
-особено на долната част на бронята,докато накараш дунапренчето да пусне малко течност си е мъка
колега volkov, да ти кажа и аз мислех, че са много тъмни стоповете и предните мигачи, но видях полото на колегата anbuch на живо на събора в Калояново и трябва да ти кажа че добре се е получило.::Volkov::. написа:Добре че си ги махнал тия вежди!!!!![]()
Anbuch
За тия полота има една цяла бленда пластмасова, "бедлуук",но това нещо го намерих в една морга ама беше счупено и се отказах, беше немислимо да се лепи!!
Инече е станало супер!!! Сега и аз ще купя ваксичка!!!
![]()
Само една лека забележцица
Не са ли прекалено затъмнени мигачите и стоповете??? то на живо се преценява по-добре ама все пак ми се струва доста тъмни!!!
За това куките няма ли да ти направят проблем????
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта