Вода в стоповете

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Жоро
Автомобил:
Двигател:

Re: ...

Мнениеот Жоро » Вто 12 юни 2007 20:49

Glove написа:
Жоро написа:
XIKS написа:виж оплатнението дали ти е легнало добреи и го постегни малко стопчето
Да,провери и уплътнението между стопа и купето дали ляга добре на купето.

А колеги, това уплътнение за което говорите няма нищо общо с пълненето на вода в стопа.

:No :No
Е ми щом така мислиш - добре.Ако наводненият ти стоп е десният, моля те, погледни за всеки случай да не би да отива вода и на помпата за централното закл.,че тогава ядовете са малко по-големи (помпа ли е какво е,не знам как точно се нарича устройството там)

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 12 юни 2007 22:09

Жоро написа: помпата за централното закл.,че тогава ядовете са малко по-големи (помпа ли е какво е,не знам как точно се нарича устройството там)

Компресор се нарича :D

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: ...

Мнениеот joker » Вто 12 юни 2007 22:11

Жоро написа:
Glove написа:
Жоро написа:
XIKS написа:виж оплатнението дали ти е легнало добреи и го постегни малко стопчето
Да,провери и уплътнението между стопа и купето дали ляга добре на купето.

А колеги, това уплътнение за което говорите няма нищо общо с пълненето на вода в стопа.

:No :No
Е ми щом така мислиш - добре.Ако наводненият ти стоп е десният, моля те, погледни за всеки случай да не би да отива вода и на помпата за централното закл.,че тогава ядовете са малко по-големи (помпа ли е какво е,не знам как точно се нарича устройството там)

а и за левия стоп главоболита му няма да са малки защото там еобщата маса за задните мигачи ,задните светлини и стоповете..като се наруши добрия контакт и става една дискотека сцветомузика......катот кавъри на а Пъф Деди!Вземай спешни мерки не е безобидно и не е мивка да направиш канал за отводняване!

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Вто 12 юни 2007 23:57

Моите мигачи дето са на бронята също се пълнят. Ама какво да се прави струват по 10 кинта парчето. Старите Хели, нямаха такъв проблем при това бяха напукани от камъчета. Май и аз ще си поиграя с бургията ;)

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Чет 14 юни 2007 13:45

и моят задният десен стоп е пълен с вода :013: но тъй като е затъмнен и не си личи

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 14 юни 2007 13:52

varkulaka написа:и моят задният десен стоп е пълен с вода :013: но тъй като е затъмнен и не си личи

Поне си носиш вода за из път.......!

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Чет 14 юни 2007 15:44

При мене също го има това.. но нямам рибки там :D :D само капчици като запотен стой и това от скоро .. дупки мисля ,че няма но пък ми се струва ,че е от оплътнението на стопа за багажника където е там.. ( не му разбирам много ) поне при мен де... ама и аз го имам тоя проблем :oops: :cry:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”