Какви критерии при оценка на външен вид?! Не вярвам някой да може да каже...
Някой като харесва Пикасо, а друг Дали, това означава ли, че единият не разбира от изкуство??
Тази тема няма смисъл.

Ялова е!
Дон Хуан Голфа написа:VW CHEERZZZZ
Rabbit_TDI написа:И кое и беше толква финно пипнатото на сивата тройка като беше сложил най-просташките ламаринки на фаровете и няква предна решетка/може и да е дал пари за скъпи но мен лично много ме дразнят/.Отделно джантите бяха страшни ама на тая светло сива 3ка никак не стоят добре.
sir написа:Rabbit_TDI написа:И кое и беше толква финно пипнатото на сивата тройка като беше сложил най-просташките ламаринки на фаровете и няква предна решетка/може и да е дал пари за скъпи но мен лично много ме дразнят/.Отделно джантите бяха страшни ама на тая светло сива 3ка никак не стоят добре.
![]()
Това за веждите е много вярно!!!Направо се чудя,как може човек фен на марката,да се подиграе с вида на предницата по този начин??Колата отпред изглежда доста глуповато за да печели 3-то място!Колата има едно преимущество-със сигурност е окачването и е много ниска,но поставете две снимки-неговата и на други коли ....и ще ви стане ясно,колко е грозна колата!!!!!!!!!!!!!!!
СЪС СИГУрНОСТ мНОГО ХОрА ГО мИСлЯТ,НО НЕ НА ВСЕКИ мУ СТИСКА ДА ГО КАЖЕ !!!
musura написа:...някой да се сети да пусне тема "Евала на Heed-91" за това, което направиха, защото на тяхния фон, ако бях на ПоршеБГ, щях да потъна в земята от срам![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта