ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ.....

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе

Има ли смисъл....

ДА харесва ми идеята
139
62%
НЕ не мисля че ще има смисъл
84
38%

Общо гласове: 223
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 12 юни 2007 22:24

Tyan написа:
Vlad777 написа:
Kingpin написа:...

Съгласен съм, но когато се състезават 2 автомобила, трябва да са в един клас

..... а кой три седмици повтаря, че класовете а ялови .... ще се сетите ;)

Хаха. ти нали взе награда? :lol:

Всъщност като се замисля, може и да приема предизвикателството, но ако на пистата има по два шикана на всяка от дългите прави.

А класовете и аз не съм ги мислил, но все пак трябваше да са ограничен брой. Следващия път - повече!

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Вто 12 юни 2007 23:04

joro_g400 написа:Ама вие с колегата с бялотоГолфче май много се вживяхте.Да вземете да направите една Школа а......
Ть .... кой знае и аз може да я посетя да науча полезни неща от Профитата в VW CLUВ
А дали се замисляте колко ПТП-та стават от познатите надьхани пи...ю..и

Школата май ти трябва да я създадеш...... механико......
Между нас май няма профита а ти работиш с професоиналист!!!

колко ПТП-та стават? със сигурност са по-малко от тези с пияндета зад волана и ......

Вече казах "И преди темата и след нея ще се пръкват начинаещи "състезателчета". Всеки е минал по този път! включително и ти! и аз! и много други.
Трябва ли да ти напомням кога за последно правихме глупости по улиците?!?!?
Нееее ти си върл противник на идеята! повече от всички модератори накуп!!!

Мисля че с теб само си разтягаме лукуми и .....

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Вто 12 юни 2007 23:16

Баси детската градина го изкараха тука някои хора!!!!

ДА трябва да има раздел за улични гонки, свтофарни, пистови и т.н в този форум защото е АВТОМОБИЛЕН!!!

Тук не пишат деца от детската градина и няма опастност да си организират некоя гонка с BMX-а повлияни от подвизите на накои от нас.

Всеки ден по пътищата на страната ни стават адски катастрофи, но едвали шофьорите са се надъхали да карат бързо от някой форум.

АЙДЕ ВЕ МОДОВЕ, ОЩЕ ЩЕ ВИ МОЛИМ ЛИ ????????????????????????

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Сря 13 юни 2007 9:45

изказвам си мнението по молба на колегата FreeSouL /дано не сгреших името :oops: /
преди да говорим каквото и да е трябва да познаваме и малко историята, която накратка е следната :
"“Ход Род” (Hot Rod) движението се е зародило в южните Щати в началото на 50-те г. от млади хора с нестандартно за тогавашните разбирания мислене. Целта им е забавление и спечелването на вниманието на младите момичета. “Ход Род – стилът” е естественото продължение на състезателните автомобили от 30-те години, тъй наречените “Перформънс кар”. Ако сте младеж над 16г.... и твоите родителите нямат възможност да ти подарят нова лъскава кола, започваш работа в градския автосервиз, взимаш от авто-моргата старо изхвърлено двуместно Купе от 30-те години ( за предпочитане марка Форд, модел- “Купе40”) монтираш мощен двигател , скъсяваш окачването на колата, режеш покрива и го поставяш по-ниско, така че стъклата на возилото стават малки, като амбразура на танк, т.нар. “Топ-Чоп” (Top-Chop), боядисваш я в ярки цветове ( с пламъци върху калниците) и потегляш по нощните градски улици под звуците на зараждащият се “Рок енд Рол”. Така никога не оставаш незабелязан... и след полунощ, с хубаво момиче излизаш извън града далече от зоркия поглед на полицаите, отиваш на точно определеното място, където те чакат приятелите.... Колите се подреждат една до друга по двойки дава се старт,... и състезанието започва. Тогава се разбира, кой е най- големият Юнак.
Тези странни автомобили започнали да ги наричат “Хот Род”- в превод гореща биела ( заради техните динамични качества), истински бум те правят в края на 50г. В началото 60-те г. в колите започват да се вграждат и 8-цилиндрови Ве-образни двигатели , тогава в много щати приемат специални ограничения с които ограничават шума излизащ от хромираните аспуси, приемат се норми в които се оказва колко максимално ниско до пътя трябва да бъде автомобила, да не се виждат открити части от окачването, гумите да не се показват извън калниците и т.н. и т.н. Състезанията с този род автомобили са забранени със закони, създава се лига за подобен вид надпревари, дистанцията е ограничена на ¼ миля , автомобилите започват да се състезават в различни класове и се наричат “Драгстери”.
Но “Хот Род “ движението се запазва,.. в наши дни то има същия ефект –шокира хората. Повечето от колите са построени върху шаси, на което се монтира пласмасово купе в стар стил и свръх мощен и съвременни двигател (разбира се Ве-8), скорости и окачване, колата изглежда в повечето случаи, като нещо средно м/у произведение на изкуството и кич (кичът-Америкатците също са го измислили) . На “Хот Род- Джамбуретата” се събират всякакви по социален статус хора, те слушат Електронното-буги на “Зи-Зи Топ” наобиколени от всякакви красавици и пият бира и си говорят за коли.....и така няколко дни."

разбира се като всичко търпи развитие ... което в повечето случаи е подтиквано от бизнеса ... за да може някой да си продава хромираните дрънкалки.... правят се филми от рода на Бързи и яростни, които почти нямат връзка с действителността и айдииииии всички се втурваме да подражаваме.

това да се състезаваме, било за кеф или да си избием комплексите е нещо хубаво и е в природата на човек, но преди да го правим трябва да го обмислим.
Аз съм против какъвто и да е вид на "улична гонка" или на т.н. стриййт рейсър защото това изпълнение е опасно не само за участниците, но и за хората около тях. в повечето случай, то се изпълнява от напълно неподготвени за това хора и автомобили.
най-добрия вариант за това е нещо от рода на божуришките истории, а за състезанието на писта, /то в българия такова нещо няма ...извинявам се но калояново е някакъв бегъл опит за нещо подобно / мсиля че автомобилите и вие "пилотите" в голяма част не сте подготвени за това. ссътезателния автомобил е нещо много различно от това което караме, разликата се усеща особено когато се управлява подобно нещо на писта .

айде сега и моето мнение
невиждам защо да няма подобна тема, все пак тя вълнува хората, но определено мисля, че ако се пристъпва към действителни действия то те трябва да са придържани към законоустановения ред.... по улиците това е Закона за движение по пътищата, а ако е нещо на затворен участък то това са правилата и наредбите на оторозирана за това организация, а тя е БФАС. разбира се подобни неща могат и да се натъманят за да има и любителски състезания подобни на тези в картинга, където има професионални и любителски състезания

май много писах а :shock

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Сря 13 юни 2007 10:16

Не е много, точно си е, но дали ще има съгласни... Моторните спортове са друга бира /фен съм от най-ранна детска възраст/ - тук не става въпрос за спорт. Моето мнение е, че "меренето на п...ки" или както и да наречете това избиване на комплекси, си е зрелище и като всяко такова трябва да си има правила и определени места. Лошото е, че се пренася постоянно на ужасните ни пътища и улици, с автомобили, които отдавна са бракувани, а ние ги "реанимираме" отново и отново... Пътната ни обстановка и без това е ужас и такива "изпълнения" извън специално отцепени за целта места или авто-събития рано или късно водят до трагични, дори невъзвратими последствия...

П.П. Ей сега ще се развикате - "Ние сме разумни хора!" Това е добре, но хайде да си признаем /поне пред себе си - с ръка на сърцето/ кога за последно "наказахме" някой заблеян, отнесен чичка без рефлекси, с изгнило Клио 1.2 /примерно :) /? Кога беше - тази сутрин? :)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 13 юни 2007 10:29

:shock :shock :shock Вие двамата прочетохте ли изобщо поне един пост от темата преди да напишете тия глупости??? :shock :shock К'ви Хот-Роди, кви "Бързи и яростни" ??????????????????? :shock :shock :shock :screwy :gruebel Поне 10 пъти се каза, че УЛИЧНИ ГОНКИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ И КОМЕНТИРАТ ДОРИ ОТ НАША СТРАНА, СТАВА ВЪПРОС ЗА ГОНКИ, СПОРЕД ПРАВИЛНИК И РЕГЛАМЕНТ НА ПИСТА "ДРАКОН" С ВЗЕТИ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Schwepsi
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: ARL 2003

Мнениеот Schwepsi » Сря 13 юни 2007 10:29

Досега само Велко и БОБИ успяха да се аргументират по цивилизован начин и да обеснят наистина защо така или иначе , останалите говорят глупости като некои политици за малките деца , маиките , лелите.
Като гледам анкетата доста хора споделят тяхното мнение (на велко и ко) и аз съм с тях. ДА за РАЦИНГ РАЗДЕЛ !
П.П. Навсякаде по света харата вървят към прогрес - прявят писти с свободно отворени за аматьори , форуми , списания , и т.н.
Ние тук типично по български само си говорим и то ГЛУПОСТИ.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 13 юни 2007 10:36

Schwepsi написа:Досега само Велко и БОБИ успяха да се аргументират по цивилизован начин и да обеснят наистина защо така или иначе , останалите говорят глупости като некои политици за малките деца , маиките , лелите.
Като гледам анкетата доста хора споделят тяхното мнение (на велко и ко) и аз съм с тях. ДА за РАЦИНГ РАЗДЕЛ !
П.П. Навсякаде по света харата вървят към прогрес - прявят писти с свободно отворени за аматьори , форуми , списания , и т.н.

дорбе бе пич.. спонсорирай клуба.. направи писта .. направете раздел.. като в тунинг.бг-то и готово.. уговаряте се.. отивате на пистата и се пускате.. а ти определено говориш доста по големи глупости.. хората какво правели.. към какъв прогрес вървяли.. в българия има богати (като киров примерно) и лаладжии като нас... това е ..! оня има лев.. прави.. ние нямаме.. говорим .. това е .. немисля все пак че някой ще се разкара от софия примерно до писта дракон само и само защото кингпин го е предизвикал тук в темата.. я стига говорете глупости.. това за коляново ще е раздел "пловдивско" или "сливенско" или където и да е там ли ?
според мен е така.. лично мое мнение

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Сря 13 юни 2007 10:40

Kingpin написа::shock :shock :shock Вие двамата прочетохте ли изобщо поне един пост от темата преди да напишете тия глупости??? :shock :shock К'ви Хот-Роди, кви "Бързи и яростни" ??????????????????? :shock :shock :shock :screwy :gruebel Поне 10 пъти се каза, че УЛИЧНИ ГОНКИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ И КОМЕНТИРАТ ДОРИ ОТ НАША СТРАНА, СТАВА ВЪПРОС ЗА ГОНКИ, СПОРЕД ПРАВИЛНИК И РЕГЛАМЕНТ НА ПИСТА "ДРАКОН" С ВЗЕТИ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

момко, преди да направиш нещо е добре да знаеш и повече за това ... я ми кажи кои е този правилник и кой регламент и т.н. и т.н. моля те ако четеш внимателно може би ще разбереш
моля четете фниматло ..... и не говорете вие глупости
ДА на раздел, и ДА на каквото и да е по установен регламент .... казах ви оторизиран за това е БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 13 юни 2007 10:50

Vizor написа:
Schwepsi написа:Досега само Велко и БОБИ успяха да се аргументират по цивилизован начин и да обеснят наистина защо така или иначе , останалите говорят глупости като некои политици за малките деца , маиките , лелите.

дорбе бе пич.. спонсорирай клуба.. направи писта .. направете раздел.. като в тунинг.бг-то и готово.. уговаряте се.. отивате на пистата и се пускате.. а ти определено говориш доста по големи глупости.. хората какво правели.. към какъв прогрес вървяли.. в българия има богати (като киров примерно) и лаладжии като нас... това е ..! оня има лев.. прави.. ние нямаме.. говорим .. това е .. немисля все пак че някой ще се разкара от софия примерно до писта дракон само и само защото кингпин го е предизвикал тук в темата.. я стига говорете глупости.. това за коляново ще е раздел "пловдивско" или "сливенско" или където и да е там ли ?

"Спонсорирай клуба..направи писта" хахаха :D :D :D :D :D Писта има, при това е в центъра на България, при това е ИСТИНСКА и ЛИЦЕНЗИРАНА :idea: И да, що па да не се разкара заради мене до там?? Ти к'во искаш София да е центъра на света ли?? Викаш ако не ти е под носа, значи не струва нищо, а??? Ми и аз живея в София, но всеки път ходя с огромно удоволствие до Калояново!!
И да, човека си беше адски прав, че хората се РАЗВИВАТ! :wink: Раздел поне за Моторспорт като цяло трябваше да има в тоя форум ОТДАВНА, все пак VAG има сериозни позиции в доста шампионати и особено Порше имат 50 години славна история в моторспорта!!! Вместо т'ва всеки ден четете "свети ми лампата на маслото", "вибрира ми волана" и т.н. :D :D :D Вижте БМВ форума, например :idea: Има си раздели за ВСИЧКО :idea: Въпреки, че е форум само за една марка :idea: И може би това е една от причините техния събор да се пука по шевовете от посещаемост, докато на нашия я имаше 1500-2000 човека я не :idea: И после се вайкайте що нямало хора...и забележете на VW събор (за справка VW е най-масовата кола, особено в лицето на Golf!)...направо нямам думи вече, толкова детски и тъпи аргументи изкарахте тези, които не искат подобен раздел, че направо нямам думи... :roll:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 13 юни 2007 10:54

Kingpin написа:
Vizor написа:

"Спонсорирай клуба..направи писта" хахаха :D :D :D :D :D Писта има, при това е в центъра на България, при това е ИСТИНСКА и ЛИЦЕНЗИРАНА :idea: И да, що па да не се разкара заради мене до там?? Ти к'во искаш София да е центъра на света ли?? Викаш ако не ти е под носа, значи не струва нищо, а??? Ми и аз живея в София, но всеки път ходя с огромно удоволствие до Калояново!!
И да, човека си беше адски прав, че хората се РАЗВИВАТ! :wink: Раздел поне за Моторспорт като цяло трябваше да има в тоя форум ОТДАВНА, все пак VAG има сериозни позиции в доста шампионати и особено Порше имат 50 години славна история в моторспорта!!! Вместо т'ва всеки ден четете "свети ми лампата на маслото", "вибрира ми волана" и т.н. :D :D :D Вижте БМВ форума, например :idea: Има си раздели за ВСИЧКО :idea: Въпреки, че е форум само за една марка :idea: И може би това е една от причините техния събор да се пука по шевовете от посещаемост, докато на нашия я имаше 1500-2000 човека я не :idea: И после се вайкайте що нямало хора...и забележете на VW събор (за справка VW е най-масовата кола, особено в лицето на Golf!)...направо нямам думи вече, толкова детски и тъпи аргументи изкарахте тези, които не искат подобен раздел, че направо нямам думи... :roll:

бъркаш адски много с това за бмв..на бмв събор ходил ли си ? виждал ли си как си го организират.. не забравяй наколко годинки им е форума и клуба.. много работи забравяш май.. и също така че не всеки има възможноста да отиде до калояново примерно.. това исках да се визира с моето мнение.. + това.. май не си ти човека който ще реши дали ще има такъв раздел.. :)

П.п. праете си квото си искате... но по това което виждам.. форума и клуба доста пропадат

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 13 юни 2007 10:55

asentm написа:
Kingpin написа::shock :shock :shock Вие двамата прочетохте ли изобщо поне един пост от темата преди да напишете тия глупости??? :shock :shock К'ви Хот-Роди, кви "Бързи и яростни" ??????????????????? :shock :shock :shock :screwy :gruebel Поне 10 пъти се каза, че УЛИЧНИ ГОНКИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ И КОМЕНТИРАТ ДОРИ ОТ НАША СТРАНА, СТАВА ВЪПРОС ЗА ГОНКИ, СПОРЕД ПРАВИЛНИК И РЕГЛАМЕНТ НА ПИСТА "ДРАКОН" С ВЗЕТИ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

момко, преди да направиш нещо е добре да знаеш и повече за това ... я ми кажи кои е този правилник и кой регламент и т.н. и т.н. моля те ако четеш внимателно може би ще разбереш
моля четете фниматло ..... и не говорете вие глупости
ДА на раздел, и ДА на каквото и да е по установен регламент .... казах ви оторизиран за това е БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ

Чичко (?!) май ти си незапознат, защото на ВХОДА на пистата и вътре на поне 3 места има изложен с доста сериозен шрифт ПРАВИЛНИК на пистата :idea: Той гласи следното :arrow:

ВЪТРЕШЕН ПРАВИЛНИК

ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПИСТА “ДРАКОН” – КАЛОЯНОВО

1. Въведение

1.1. В този правилник се регламентира влизането на пистата и използването на наличните съоръжения.

1.2. Тарифите, програмите и други указания, издадени от управлението, огласени и/или представени на определените за това места, представляват интегрална част от този правилник.

1.3 Всички посетители на пистата са длъжни да изпълняват указанията на стюардите и на лицата, отговарящи за сигурността.

2. Вход на пистата

2.1 Стюардите на централния вход осъществяват контрол на потока от зрители и автомобили.

2.2 Правилата на закона за движение по пътищата са в сила за вътрешната пътна мрежа на пистата, като ограничението на максималната скорост е 30 км/ч, а на територията на паркинга – 5 км/ч.

2.3 Забранени са стартовете, дрифтът, въртенето на място на автомобила с помощта на ръчната спирачка и др. на паркинга и вътрешната пътна мрежа на пистата.

2.4 Забранено е влизането на лица, употребили алкохол и други опиати. Същите ще бъдат принудително отстранявани от територията на съоръжението.

3. Специални правила за използване на пистата за обиколки

3.1 Не се допускат технически неизправни автомобили.

3.2 Допускането до пистата се осъществява след подписване на съответна декларация за ползване на пистата. Представят се задължително документ за самоличност и шофьорска книжка.

3.3 Автомобилите се движат само по посока обратна на часовниковата стрелка. Напълно е забранено навлизането на пистата по опасен начин и без разрешение (зелен флаг) от стюарда на входа.

3.4 Забранено е обръщане посоката на движение дори и за малко разстояние.

3.5 Забранено е движението на заден ход.

3.6 Забранено е спирането върху пистата и слизането от автомобила. Ако автомобилът спре принудително, то той трябва да бъде избутан вън от трасето от стюардите.

3.7 Пълненето с гориво и поправките на автомобилите трябва да бъдат извършвани извън пистата.

3.8 Задължително е използването на каски от мотоциклетистите и е забранено возенето на пасажер.

3.9 Задължително е използването на колани и каски за автомобилистите.

3.10 В случай на подаден чеврен флаг от страна на стюардите, автомобилите трябва веднага да спрат. Освен това те трябва да изпълняват последвалите указания и заповеди на стюардите.

3.11 Забранено е едновременното движение на двуколесни и четириколесни превозни средства. При обиколки на пистата максималният брой автомобили може да бъде 6, пускани през 15 сек.

4. Специални правила за използване на пистата при Драг ¼ миля

4.1 Не се допускат технически неизправни автомобили.

4.2 Замерване на време за ¼ миля (402.33 м) се осъществява на старт-финалната права на пистата, посока запад – изток с дължина 580 м. и ширина 12.5 м.

4.3 Автомобилите се подреждат на старта от стартьор. Чакащите за старт автомобили отстоят на мин. 10 м зад стартиращите автомобили.

4.4 Забранено е присъствието на хора зад стартиращите автомобили.

4.5 Абсолютно е забранена смяната на коридорите за движение от двата автомобила по време на замерването. При нарушение на това правило нарушителите се отстраняват.

4.6 След преминаване на финала автомобилите, следвайки посоката на пистата, могат да повторят опита си или да напуснат пистата през указания изход.

4.7 Забранено е състезателното каране при придвижване от финала към старта. В случая скоростта не трябва да превишава 30 км./ч.

4.8 Забранено е излизането на публика на старт-финалната права. Единственото място, определено за публиката, е зад бетонната мантинела.

Спазването на този правилник е от особено значение за безопасността
на публиката, участниците и автомобилите!

След това! ВСЯКО състезание се провежда ПО ПРАВИЛАТА НА БФАС :!: :!: :!: :!: С изключение на хомологираните елементи в автомобила, които не са задължителни, все пак това е аматьорски клас :!:

Потребителски аватар
Schwepsi
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: ARL 2003

Мнениеот Schwepsi » Сря 13 юни 2007 10:55

Vizor написа:

ю

Явно парите за състезания не са чак такъв проблем и хората го преодоляват , щом толкова хора го практикуват и искат да се говори за това нещо и то да се равива. НЕ говорим за професионално ниво с големите пари. ФАКТ е че много хара ходят къде ли не за дръпки , защото там е тръпката .Явно дискутират хора които не ги интересува толкова състезанията , колкото това че са против защото това е нещо ЗЛО.
И между другото не е неоходимо някои да ходи до маната си , просто защото няма само трима реисъри и те да са пръснати по краищата на БГ , има много в СФ , ПЛ и т.н.
Става дума за нещо елементарно -Да се ДИСКУТИРА нещо което хората ги интересува.
Това е моето мнение по въпроса . :)

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Сря 13 юни 2007 10:56

Реакцията е точно според очакванията ми... Хора, разберете ме правилно - в БГ в последните години спазването на правила е по-скоро илюзия... Дори в този форум честичко се задават въпроси и се искат съвети как да заобиколим някоя "пречка"... Утре, когато млад и неразумен Ваш зрител, с току-що придобита /някак си/ книжка отнесе на улицата Вашето дете, опитвайки се да Ви подражава - тогава какво? НЕ МЕ УБЕЖДАВАЙТЕ, че това е невъзможно - като деца и Вие сте си играли на "Седморката на Блейк"! Как ще втълпиш на младия, сексуално незадоволен, пъпчив тинейджър, че "тия работи" не се правят по улиците, при условие, че постоянно вижда около себе си безобразие след безобразие без никакви последствия за безобразника - от Овчаров и Вольо Топлото, през мутрите и престъпността, до "тати, който пак мина на червено и караше с 200 :) по околовръстното"...

П.П. Дано сте ме разбрали правилно. Вие нямате вина - добре. Но смятам, че имаме да извървим твърде дълъг и болезнен път, до времето, когато ще се сравняваме с "белите хора" - вкл. и за любителския автоспорт, който м/у другото никак не е евтино удоволствие...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 13 юни 2007 10:57

Schwepsi написа:
Vizor написа:

ю

Явно парите за състезания не са чак такъв проблем и хората го преодоляват , щом толкова хора го практикуват и искат да се говори за това нещо и то да се равива. НЕ говорим за професионално ниво с големите пари. ФАКТ е че много хара ходят къде ли не за дръпки , защото там е тръпката .Явно дискутират хора които не ги интересува толкова състезанията , колкото това че са против защото това е нещо ЗЛО.
И между другото не е неоходимо някои да ходи до маната си , просто защото няма само трима реисъри и те да са пръснати по краищата на БГ , има много в СФ , ПЛ и т.н.
Става дума за нещо елементарно -Да се ДИСКУТИРА нещо което хората ги интересува.
Това е моето мнение по въпроса . :)

прав си пич... но аз ще ти кажа едно нещо.. тука много работи искаме да дискутираме.. които моментално се заключват защото е спам.. е споредмен.. този раздел трябва да е постоянно заключен тогава

Върни се в “Силов тунинг”