Мисля, че аз разбрах и даже съм много съгласен с теб!
Stoi написа:Дасега с никой не се бях виждал от тук присъстващите. Както бях предложил в една тема бях си направил лисче с ника, и стоеше на таблото на колата. След пристигането огледах почти всички коли и разбрах, че май само аз съм се излъгал с това лисче..
Това даже с 2 модератори го коментирах на събора, че го беше предложил ти, ама... и те казаха, че е добре, ама и те нямаха.(както и аз

)
Виж, за екрана, че да се вижда по завоите... ееееееее... те това найш колко ще струва... че сметни и камерите за този екран, пулта за смесване на изображението... и кво ли не!
А че въобще е имало табло на пистата не знаех

Предполагам, че не го знаеха и golfer i vasstop, иначе щяхме да питаме за него
Това, да я има програмата също нямаше да е зле, но аз лично се учудих от много неща, включително от това, че що-годе се вместихме в начертаната програма.
Ако знаеш миналата година на събора какво разминаване се получи с предварително обявенотоооооо... И това подразни ужасно много хора.
А за градивна и конструктивна критика съм винаги ЗА!
Отправям си една самокритика, че не се сетих да предложа търсенето и на някой по-евтин хотел, така, че да може и хора с по-ниски финансови възможности, но запалени по идеята, да имат начин да дойдат.
Наздраве!
На Рожен, още от сега да си кажа, ще си имам ника закачен на ревера!
Даже ще си го ламинирам