Събора в Калояново през мойте очи.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 13 юни 2007 13:28

Stefan написа:На един не му харесало състезанието и майсторското шофиране - следващия път се подготви и влез да покажеш как трябва да се кара, друг не му харесала безопастността, а не вижда охраната колко пъти казва на публиката да минат зад лентите и гумите на пистата ама кой да ги чуе, на трети му било тъпо - ами направи си го по остро, този събор е пожелание, никой не е задължен да присъства :dontknow:

ето тука съм напълно съгласен с теб

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 13 юни 2007 13:30

Stefan написа:Колко много недоволни хора има след този събор, какво ви става на всички :dontknow: що не си направите един списък, не се съберете и не организирате един събор, който може би ще е "перфектния събор". Така и вие ще сте доволни, и организаторите на този събор който мина ще са доволни, защото цял ден ще пият бира, ще си лафят с приятели и ще си гледат кефа и няма да мислят за нищо.

На един не му харесало състезанието и майсторското шофиране - следващия път се подготви и влез да покажеш как трябва да се кара, друг не му харесала безопастността, а не вижда охраната колко пъти казва на публиката да минат зад лентите и гумите на пистата ама кой да ги чуе, на трети му било тъпо - ами направи си го по остро, този събор е пожелание, никой не е задължен да присъства :dontknow:
Stoi написа:Не казвам нищо лошо. На мен ми беше приятно ! Просто казвам как ще стане още по-хубаво !!

След два месеца ще организираме 4-тия VW събор на в.Рожен, ако някой иска да му отстъпим организационната дейност с удоволствие ще го направим, нека заповяда :arrow:

Най-недоволните са с предимство mhihi mhihi mhihi

А аз съм недоволен от факта, че участвах във всякакви състезания (без "майсторско шофиране" щот съм смотан :oops: ) и поради тази причина не можах да се видя със приятели на спокойствие и да си полафим (Стефан, Нандо и Стоян влизат в тази графа) :wink: . Мисля ако има пак там събор да дойда с Шкода-та- така нямя да участвам никъде, няма да има недоволни къде съм класиран, няма да ходя за гъби из ливадата :lol: и ще имам време за другари!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 13 юни 2007 13:32

особенно гъбите.Май само ацелератора напълни както трябва кошницата mhihi

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 13 юни 2007 13:40

Stefan написа:След два месеца ще организираме 4-тия VW събор на в.Рожен,

Малийии... само гледайте, Стефане, да не е на 17 септември като миналата година... или на 13-ти да не е... че тогава моите жени имат РД-та и съм закотвен!
Щях да си хапна топките, че не можех да присъствам, ама нямаше как... 1 годинка правеше щерката... :033:

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Сря 13 юни 2007 13:45

предлагам на 22.09 така и така имам р.д. и ше се черпим якууу

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 13 юни 2007 13:54

neon написа:А аз съм недоволен от факта, че участвах във всякакви състезания (без "майсторско шофиране" щот съм смотан :oops: ) и поради тази причина не можах да се видя със приятели на спокойствие и да си полафим (Стефан, Нандо и Стоян влизат в тази графа) :wink: . Мисля ако има пак там събор да дойда с Шкода-та- така нямя да участвам никъде, няма да има недоволни къде съм класиран, няма да ходя за гъби из ливадата :lol: и ще имам време за другари!

Краси, не се ядосвай, пиенето и мохабета го оставяме за Рожен :beer :BBQ

събора на Рожен мисля да бъде на 25 август или на 1 септември, но това ще стане ясно малко по-нататък като го обсъдим с останалите.

А ако изкочи някой нов организатор от тези които не са доволни от събора в Калояново, той ще определи датата mhihi mhihi mhihi

СЪБОРИТЕ СА ЗАТОВА, ЗА ДА СИ ПРЕКАРАМЕ ЯКО, А НЕ ДА МРЪНКАМЕ И ДА НЕДОВОЛСТВАМЕ :!: :!: :!:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 13 юни 2007 13:58

както миналата година мисля да го направим че и по-добре.Стефчо,да подготвите поляната :lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 13 юни 2007 14:10

Дотогава ако не са укосили ливадите, ще събираме желаещи от форума да дойдат с косачки за да ги укосят, та после да не мрънкат че им била висока тревата :wink:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 13 юни 2007 14:39

Stefan написа:Дотогава ако не са укосили ливадите, ще събираме желаещи от форума да дойдат с косачки за да ги укосят, та после да не мрънкат че им била висока тревата :wink:

Да окосят надали ще намериш, но да осерат- винаги! :wink:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 13 юни 2007 14:50

Май никой не разбра защо я пуснах тази тема. Карай :D

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 13 юни 2007 14:55

Всички разбрахме :wink: Нека недоволните да организират един събор, за да видим как трябва да се прави занапред :!: :!: :!:

И повечко награди да осигурят, та да има за всички...

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 13 юни 2007 14:58

Stefan написа:Всички разбрахме :wink: Нека недоволните да организират един събор, за да видим как трябва да се прави занапред :!: :!: :!:

И повечко награди да осигурят, та да има за всички...

Мда.......
Не, не...не си разбрал. :cry:

Виж ми първи пост и ми кажи къде съм написал "недоволен" ? Просто давам предложение как да стане по-добре ! Градивна критика му се казва. Всяка следваша версия на каквото и да е, става по-добра само когато се обсъждат недодсатъците на предишната и се вкарват подобрения в новата, а това ща стане чрез градивната критика. Айде разберете ме най-накрая ! Plssssssss

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 13 юни 2007 15:18

Мисля, че аз разбрах и даже съм много съгласен с теб!
Stoi написа:Дасега с никой не се бях виждал от тук присъстващите. Както бях предложил в една тема бях си направил лисче с ника, и стоеше на таблото на колата. След пристигането огледах почти всички коли и разбрах, че май само аз съм се излъгал с това лисче..

Това даже с 2 модератори го коментирах на събора, че го беше предложил ти, ама... и те казаха, че е добре, ама и те нямаха.(както и аз :oops: )
Виж, за екрана, че да се вижда по завоите... ееееееее... те това найш колко ще струва... че сметни и камерите за този екран, пулта за смесване на изображението... и кво ли не!
А че въобще е имало табло на пистата не знаех :oops: Предполагам, че не го знаеха и golfer i vasstop, иначе щяхме да питаме за него
Това, да я има програмата също нямаше да е зле, но аз лично се учудих от много неща, включително от това, че що-годе се вместихме в начертаната програма.
Ако знаеш миналата година на събора какво разминаване се получи с предварително обявенотоооооо... И това подразни ужасно много хора.
А за градивна и конструктивна критика съм винаги ЗА!
Отправям си една самокритика, че не се сетих да предложа търсенето и на някой по-евтин хотел, така, че да може и хора с по-ниски финансови възможности, но запалени по идеята, да имат начин да дойдат.
Наздраве!
На Рожен, още от сега да си кажа, ще си имам ника закачен на ревера!
Даже ще си го ламинирам ;)

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 13 юни 2007 15:23

radotom :beer

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 13 юни 2007 15:36

Stoi, много добре те разбирам, но разбери ме и ти, че само с предложения не става - трябва да има това и това, трябва да стане така и така, все пак някой трябва да го направи. Мислиш ли, че тези няколко човека, които се заеха да организират събора им е било лесно с всички задачи. Естествено, че ако можеха да направят всичко перфектно биха го направили :wink:

Върни се в “Организационен”