Vizor написа:Schwepsi написа:юVizor написа:Schwepsi написа:Досега само Велко и БОБИ успяха да се аргументират по цивилизован начин и да обеснят наистина защо така или иначе , останалите говорят глупости като некои политици за малките деца , маиките , лелите.
Като гледам анкетата доста хора споделят тяхното мнение (на велко и ко) и аз съм с тях. ДА за РАЦИНГ РАЗДЕЛ !
П.П. Навсякаде по света харата вървят към прогрес - прявят писти с свободно отворени за аматьори , форуми , списания , и т.н.
Ние тук типично по български само си говорим и то ГЛУПОСТИ.
дорбе бе пич.. спонсорирай клуба.. направи писта .. направете раздел.. като в тунинг.бг-то и готово.. уговаряте се.. отивате на пистата и се пускате.. а ти определено говориш доста по големи глупости.. хората какво правели.. към какъв прогрес вървяли.. в българия има богати (като киров примерно) и лаладжии като нас... това е ..! оня има лев.. прави.. ние нямаме.. говорим .. това е .. немисля все пак че някой ще се разкара от софия примерно до писта дракон само и само защото кингпин го е предизвикал тук в темата.. я стига говорете глупости.. това за коляново ще е раздел "пловдивско" или "сливенско" или където и да е там ли ?
според мен е така.. лично мое мнение
Явно парите за състезания не са чак такъв проблем и хората го преодоляват , щом толкова хора го практикуват и искат да се говори за това нещо и то да се равива. НЕ говорим за професионално ниво с големите пари. ФАКТ е че много хара ходят къде ли не за дръпки , защото там е тръпката .Явно дискутират хора които не ги интересува толкова състезанията , колкото това че са против защото това е нещо ЗЛО.
И между другото не е неоходимо някои да ходи до маната си , просто защото няма само трима реисъри и те да са пръснати по краищата на БГ , има много в СФ , ПЛ и т.н.
Става дума за нещо елементарно -Да се ДИСКУТИРА нещо което хората ги интересува.
Това е моето мнение по въпроса .
прав си пич... но аз ще ти кажа едно нещо.. тука много работи искаме да дискутираме.. които моментално се заключват защото е спам.. е споредмен.. този раздел трябва да е постоянно заключен тогава
Пак не съм съгласен - форума е доказал че не е пълен с идиоти и т.н. и може дискусията да протича по един нормален начин без заключване и т.н.
Но иначе мноого се кефя на марката и форума ама всичко е ограничено в тунинга до въпроси " мога ли да сложа турбо на ..." или дъра- бърра - ИЗПОЛЗВАЙ търсачката и т.н.
Голяма част от хората и модовете ( не знам те хора ли са