Откраднат и намерен Golf 3
Откраднат и намерен Golf 3
Колеги да ви споделя какво ни се случи през изминалите 3 дена. Преди два дена откраднаха Голфа на моята приятелка пред ИСУЛ. Веднага отидохме в Полицията. След два дена се обадиха и казаха, че са го намерили в Сухата река
Една патрулка го намери в една супер забита улица до Пожарната в Сухата река. Евала им права на полицаите. Така, че колеги ако недай си боже ви се случи такова нещо не губете надежда и веднага се обаждаите на полицаите. Каквото могат, прават хората. Междо другото Голфа беше застрахован в Бул Инс, което вече не е гаранция, че не им изчезват колите. Колата беше със свален акомулатор и бяха напъхали ннякакви пластини в патрона за да неможе да се пали. Акомулатора беше му излязла пяна отгоре и беше пред свършване и за какво са го взели идея си нямам. Полицаите казаха, че са го оставили по този начин за да не го откредне някои друг и са щели съвсем скоро да искат откуп. Може и голям късме да сме извадили, но дълбок поклон на полицаите и много благодарско.

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Браво на полицаите
Днес излизам от вкъщи минавам зад блока и гледам една А6-ца със съборен насила преден десен прозорец
вдигнах си тел-а и като съвестен гражданин набрах 166. На 10-та мин след моето
пристигнаха
благодариха ми за обаждането което съм направил, извикаха и собственика който също ми благодари (оказа се че е митничар),а в моята глава през цялото време беше(леле това е станало на няма и 50м от мястото където спи голфи
,ами ако беше моята колица?)
Така че колеги като видите подобен случай звънете на компетентните органи за да не оставяте гадовете да вилнеят и да трошат колиците за които сме се трудили с пот на челата

Днес излизам от вкъщи минавам зад блока и гледам една А6-ца със съборен насила преден десен прозорец

Така че колеги като видите подобен случай звънете на компетентните органи за да не оставяте гадовете да вилнеят и да трошат колиците за които сме се трудили с пот на челата

- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз си патих веднъж пред автогарата да изпратя чичо ми засвири алармата и незнам кой дявол ме накара да не се обърна и след 1 мин видях че я няма веднага в 1во ли 2ро районно разпити ала бала чичата с некви връзки по футболните босове звънна неколко телефона и се разбра че те са я свили и искаха 3500 откъп отказах и след малко пак се обаждат за 2000 след млако разправии свалих на 1600 казаха каде ми е колата отидох и каде да остава парите(някакво момче им свърши черната работа от пловдив дойде и зе парите срещата ни беше в Метро 1 )тя беше заключена със пусната аларма цялата в кал и тнт. само очилата ми бяха зели(слънчеви и 1600 лв де
епа сега случват се такива работи
А тия полицайте първо почнаха нормалната процедура послее като разбраха че колата ми трябва почнаха -Ма срещу скромна сума 800-900 кв може да раздвижим нещата Ала Бала викам -
мАААни ми се от главата бре
абе сичко тва продъжи от 14 до 19 часа 

А тия полицайте първо почнаха нормалната процедура послее като разбраха че колата ми трябва почнаха -Ма срещу скромна сума 800-900 кв може да раздвижим нещата Ала Бала викам -

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Stefan написа:Особенно митничаря, бая пот е пролял докато си купи тази A6-ца![]()
![]()
![]()
Не ставаше точно въпрос за митничаря а ако е на твоята как ще се почувстваш даже и президент да си ? Гадно е като ти нарушат личното пространство, особено колицата която със мерак си си купил и кат я видиш в това състояние? Дали ще ти е приятно дори да си митничар?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
отдавна ви казвам че вече няма значение къде е застрахована колата
набележат ли си я я вдигат и не се интересуват дали е застрахована или не
и къде е застрахована
ама тук още някой хора много си вярват и си мислят още за мутрашките години
номера е че след като ти я гепят дали ще ти я платят
и в последствие като я намерят да ти цакат липсите по колата
п.с.а на ИСУЛ постоянно се гепят коли по няколко на ден много дебнат там
имало е случай по 6 на ден да изчезват
приятели са ми куките в района и ми казват.еле пък коли с номер от провинцията много ги харчат там
п.с.2 ЕВАЛА НА КУКЕРИТЕ

п.с.а на ИСУЛ постоянно се гепят коли по няколко на ден много дебнат там

п.с.2 ЕВАЛА НА КУКЕРИТЕ

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”