Откраднат и намерен Golf 3

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
nikm
Автомобил:
Двигател:

Откраднат и намерен Golf 3

Мнениеот nikm » Пет 15 юни 2007 9:38

Колеги да ви споделя какво ни се случи през изминалите 3 дена. Преди два дена откраднаха Голфа на моята приятелка пред ИСУЛ. Веднага отидохме в Полицията. След два дена се обадиха и казаха, че са го намерили в Сухата река :yeaha: Една патрулка го намери в една супер забита улица до Пожарната в Сухата река. Евала им права на полицаите. Така, че колеги ако недай си боже ви се случи такова нещо не губете надежда и веднага се обаждаите на полицаите. Каквото могат, прават хората. Междо другото Голфа беше застрахован в Бул Инс, което вече не е гаранция, че не им изчезват колите. Колата беше със свален акомулатор и бяха напъхали ннякакви пластини в патрона за да неможе да се пали. Акомулатора беше му излязла пяна отгоре и беше пред свършване и за какво са го взели идея си нямам. Полицаите казаха, че са го оставили по този начин за да не го откредне някои друг и са щели съвсем скоро да искат откуп. Може и голям късме да сме извадили, но дълбок поклон на полицаите и много благодарско.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 15 юни 2007 9:53

Браво, че са го намерили, ама темата ти не е за този раздел :). И за това, че е застрахован в БулИнс - защо мислиш, че са го намерили на 3-я ден полицаите - защото онези пишман крадци са разбрали, че е застрахован в БулИнс.

nikm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikm » Пет 15 юни 2007 10:06

Да разбрах, че не е във точния раздел :D sorry

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 15 юни 2007 10:13

Крадците са се сетили, че ако ги набарат тези от Бул Инс им е спукана работата :076: mhihi mhihi mhihi А това е глупаво, да имаш каско и да плашташ откуп да ти върнат колата :dontknow:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 15 юни 2007 10:17

Stefan написа:Крадците са се сетили, че ако ги набарат тези от Бул Инс им е спукана работата :076: mhihi mhihi mhihi А това е глупаво, да имаш каско и да плашташ откуп да ти върнат колата :dontknow:

бул инс отдавна не са такива играчи
стара слава и лаври са това

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 15 юни 2007 12:54

Браво на полицаите :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
Днес излизам от вкъщи минавам зад блока и гледам една А6-ца със съборен насила преден десен прозорец :shock :shock вдигнах си тел-а и като съвестен гражданин набрах 166. На 10-та мин след моето :068: пристигнаха :cop благодариха ми за обаждането което съм направил, извикаха и собственика който също ми благодари (оказа се че е митничар),а в моята глава през цялото време беше(леле това е станало на няма и 50м от мястото където спи голфи :horror: :horror:,ами ако беше моята колица?)
Така че колеги като видите подобен случай звънете на компетентните органи за да не оставяте гадовете да вилнеят и да трошат колиците за които сме се трудили с пот на челата :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 15 юни 2007 12:57

Особенно митничаря, бая пот е пролял докато си купи тази A6-ца :uuoooh: mhihi mhihi mhihi

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 15 юни 2007 12:57

Stefan написа:Особенно митничаря, бая пот е пролял докато си купи тази A6-ца :uuoooh: mhihi mhihi mhihi

знаеш ли с къв зор си брои кинтите ???

Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deluX » Пет 15 юни 2007 13:06

И аз си патих веднъж пред автогарата да изпратя чичо ми засвири алармата и незнам кой дявол ме накара да не се обърна и след 1 мин видях че я няма веднага в 1во ли 2ро районно разпити ала бала чичата с некви връзки по футболните босове звънна неколко телефона и се разбра че те са я свили и искаха 3500 откъп отказах и след малко пак се обаждат за 2000 след млако разправии свалих на 1600 казаха каде ми е колата отидох и каде да остава парите(някакво момче им свърши черната работа от пловдив дойде и зе парите срещата ни беше в Метро 1 )тя беше заключена със пусната аларма цялата в кал и тнт. само очилата ми бяха зели(слънчеви и 1600 лв де 8) 8) 8) 8) епа сега случват се такива работи

А тия полицайте първо почнаха нормалната процедура послее като разбраха че колата ми трябва почнаха -Ма срещу скромна сума 800-900 кв може да раздвижим нещата Ала Бала викам - :twisted: мАААни ми се от главата бре :twisted: абе сичко тва продъжи от 14 до 19 часа :!:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 15 юни 2007 13:11

От личен опит знам едно.. полицията си върши хубава работа!! но просто понякога работата им идва в повечко..

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 15 юни 2007 14:43

Това е много хубаво че са ти свършили работа!Все пак и в Полицията работят българи и както по принцип все ще се намери някой читав българин,па бил той и полицай :wink:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 15 юни 2007 15:05

Stefan написа:Особенно митничаря, бая пот е пролял докато си купи тази A6-ца :uuoooh: mhihi mhihi mhihi

Не ставаше точно въпрос за митничаря а ако е на твоята как ще се почувстваш даже и президент да си ? Гадно е като ти нарушат личното пространство, особено колицата която със мерак си си купил и кат я видиш в това състояние? Дали ще ти е приятно дори да си митничар?

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 15 юни 2007 16:34

отдавна ви казвам че вече няма значение къде е застрахована колата :idea: набележат ли си я я вдигат и не се интересуват дали е застрахована или не :wink: и къде е застрахована :lol: ама тук още някой хора много си вярват и си мислят още за мутрашките години :lol: :lol: номера е че след като ти я гепят дали ще ти я платят :wink: :wink: и в последствие като я намерят да ти цакат липсите по колата :D
п.с.а на ИСУЛ постоянно се гепят коли по няколко на ден много дебнат там :idea: имало е случай по 6 на ден да изчезват :idea: приятели са ми куките в района и ми казват.еле пък коли с номер от провинцията много ги харчат там :idea:
п.с.2 ЕВАЛА НА КУКЕРИТЕ :beer

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пет 15 юни 2007 17:14

браво на полицията!!!!!1

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пет 15 юни 2007 17:17