G60, доколкото те видях на Елена и успяхме да си разменим по една приказка, не ми се стори заядлив а приятен човек. Незнам защо във форума нямам същото чувство

Давай го по-ларж, мисля че не сме се събрали тук да се дракаме и на всички ни се иска когато влезем във форума да се откъснем за малко от работата и всички главоболия в момента.
Колата ти незнам защо спориш че е перфектна (може да искаш да я продаваш) като НЕ Е. И ние сме виждали корадо и ние сме чували как работи Г60, ами да ти кажа по-различно е от това което чух и видях на Елена. Компресора ти не нагнетява при ниски обороти, то въобще не може да ти ги стабилизира двигателя тези ниски, пък камо ли и компресора да се справя добре там. Виж като се поразвърти - помпи, съгласен съм. 100% и ти го усещаш но го отричаш.
За това дали трябва да се дава обяснение кой как кара - когато си сам си карай както си искаш, но когато има хора покрай теб се съобразявай малко! Още повече когато сме се събрали всички там и хората ни слагат под общ знаменател. Твоето приятелче с черната джета (наричам го така защото ми се стори че дойдохте заедно, заедно бяхте през цялото време и заедно си тръгнахте) като завъртя ръчна на центъра, въпреки че го направи красиво, изобщо не се съобрази че там е пълно с хора и С МАЛКИ ДЕЦА. На-дали изобщо този човек се замисли ако пребяга едно хлапе около колата в този момент какво може да стане.
След неговото "изпълнение" бях свидетел на следния телефонен разговор - "Ало, еди кой си, я прати една патрулка долу на центъра, че
тия с голфовете се събраха и започнаха да правят глупости..."
Дали да продължавам да коментирам или станах поне малко от малко ясен? Надявам се след като ме напсуваш да се и замислиш малко над поста ми
Без лоши чувства!