Гонките в Елена /хранилка/

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 07 юни 2005 15:13

edKo написа: ....дето не съм от форума....

е как да не си от форума?!
забелязвам,че гледаш в правилната посока и скоро ще станеш и член на клуба. mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Гонките в Елена /хранилка/

Мнениеот tyo » Вто 07 юни 2005 15:14

GOLFER написа:ето за този:
Изображение

GOLFER ти да не си с Реното mhihi

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 07 юни 2005 15:22

tyo написа:GOLFER ти да не си с Реното mhihi

:shock: добре ме нахрани! :shock:
къртиш ! lol lol lol

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Вто 07 юни 2005 15:24

GOLFER написа::shock: добре ме нахрани! :shock:
къртиш ! lol lol lol

майтап да става :P
че някой колеги много дигнаха градуса :wink:

Потребителски аватар
edKo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот edKo » Вто 07 юни 2005 15:28

GOLFER написа: ... скоро ще станеш и член на клуба. mhihi mhihi mhihi

две поредни напивания не се ли броят, г-н. ключ-номер-19-над-дванайсетака? :)

Потребителски аватар
MK2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MK2 » Вто 07 юни 2005 15:28

Като стане дума за състезания с коли градусът винаги се вдига!От личен опит го казвам!То са едни обяснения,оправдания,ма то така пък унака,маааа аз тука токова и като се почне голям смях пада.Общо взето който се пали много много не му е чиста работата! :lol:

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Вто 07 юни 2005 15:32

голям ядец пада братче!

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Вто 07 юни 2005 15:34

mhihi mhihi Аз затова се дърпах на ръчна после да не се сърди vasstop-а, че ми дишал прахта...... :wink: :P mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Вто 07 юни 2005 15:36

Направо се разпалвам! Кога ще спретнем пак гонки? :twisted:

G60

Мнениеот G60 » Вто 07 юни 2005 15:44

Аре на следващите сбирки на гонките вересия никому 8)

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 07 юни 2005 15:45

G60, доколкото те видях на Елена и успяхме да си разменим по една приказка, не ми се стори заядлив а приятен човек. Незнам защо във форума нямам същото чувство :dontknow: Давай го по-ларж, мисля че не сме се събрали тук да се дракаме и на всички ни се иска когато влезем във форума да се откъснем за малко от работата и всички главоболия в момента.
Колата ти незнам защо спориш че е перфектна (може да искаш да я продаваш) като НЕ Е. И ние сме виждали корадо и ние сме чували как работи Г60, ами да ти кажа по-различно е от това което чух и видях на Елена. Компресора ти не нагнетява при ниски обороти, то въобще не може да ти ги стабилизира двигателя тези ниски, пък камо ли и компресора да се справя добре там. Виж като се поразвърти - помпи, съгласен съм. 100% и ти го усещаш но го отричаш.
За това дали трябва да се дава обяснение кой как кара - когато си сам си карай както си искаш, но когато има хора покрай теб се съобразявай малко! Още повече когато сме се събрали всички там и хората ни слагат под общ знаменател. Твоето приятелче с черната джета (наричам го така защото ми се стори че дойдохте заедно, заедно бяхте през цялото време и заедно си тръгнахте) като завъртя ръчна на центъра, въпреки че го направи красиво, изобщо не се съобрази че там е пълно с хора и С МАЛКИ ДЕЦА. На-дали изобщо този човек се замисли ако пребяга едно хлапе около колата в този момент какво може да стане.
След неговото "изпълнение" бях свидетел на следния телефонен разговор - "Ало, еди кой си, я прати една патрулка долу на центъра, че тия с голфовете се събраха и започнаха да правят глупости..."
Дали да продължавам да коментирам или станах поне малко от малко ясен? Надявам се след като ме напсуваш да се и замислиш малко над поста ми
Без лоши чувства!

G60

Мнениеот G60 » Вто 07 юни 2005 16:16

Виж сега аз по принцип никога не се заяждам без причина но се ядосвам от разни изказвания като тия на ЗАИО БАИО например що не ме били оставили да бия поне един път направо ме били разплакали и т.н. аз казах ли за някого че колата му е курник или че е грозна или че на върви примерно? НЕ! и ако трябва да съм честен с нетърпение чаках да видя мненията на всички участници в събора и въобще не съм очаквал тия негативни мнения. А що се отнася до Киро така се казва тоя с JETTA-та тои така си кара постоянно и в Горна и не го е направил за да впечатлява някого, просто такъв си му е стилът на каране, вярно отстрани изглежда опасно но тои си знае какво прави а и не мога да отговарям за неговите деиствия а колкото до това че не съм се запознал с вас просто нямаше време аз доидох в последния момент и през повечето време се състезавах а после на центъра трябваше да си заминем заради Киро...но няма значение другия път 8) аи спирам да пиша вече че тва изречение стана много дълго :lol:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 07 юни 2005 16:33

divna_ написа:mhihi mhihi Аз затова се дърпах на ръчна после да не се сърди vasstop-а, че ми дишал прахта...... :wink: :P mhihi mhihi mhihi

Аааа така не сме се разбрали, добре тогава, другия път и аз ще пробвам да тръгна на ръчна :evil:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Вто 07 юни 2005 16:52

Ама верно в тая "хранилка" никой гладен не остава mhihi mhihi mhihi
Добре, че закъснях малко, че ако се бях пуснал с моето дизелче, досега да сте ме нахранили порядъчно :lol:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 07 юни 2005 17:12

ACCELERATOR написа:Ама верно в тая "хранилка" никой гладен не остава mhihi mhihi mhihi

AAAA чакай!!! Не са ме почнали мен още :-) Ама тва е шот съм с носорога и .... не ми обръщат много внимание. Пък и от таралясника не се очаква да е бегач :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”