ivkata написа:"Коя според вас е най красивата кола!?"Ми сигурно моята!?
Иначе за какво съм я купил ,и си я карам!!!
Въпрос един,отговори много....... и всички ще са правилни!Всеки си има критерий! Събора мина,победителите са излъчени,има ли смисъл от повече бръмчане!?
Въпроса не е поставен точно така ,интерпретираш....ама както и да е!Ludia написа:ivkata написа:"Коя според вас е най красивата кола!?"Ми сигурно моята!?
Иначе за какво съм я купил ,и си я карам!!!
Въпрос един,отговори много....... и всички ще са правилни!Всеки си има критерий! Събора мина,победителите са излъчени,има ли смисъл от повече бръмчане!?
въпроса е поставен така: коя от изброените коли ви харесва най-много.........ако имаш фаворит гласуваш, ако нямаш негласуваш......
nando 16v написа:Много криминална анкета
Exell написа:Ludia го е написал най-точно . Като не ви харесва пуснете друга анкета
Пс.
Никой не ви кара насила да гласувате
Exell написа:И така преди няколко дни имаше една тема , където се спомена , че най-добре било да се пусне анкета между НАС потребителите на този форум за да видим коя ще е колата на първо място определена от нас .
Nadya_ написа:Ако ще избираме фаворит- то тогава нека да включим всички достойни кандидати и да го направим както трябва!
rokoboy написа:Здравейте и от мен, колеги. Мерси за тези, които харесват колата ми. И на тези, които не я харесват, поради простата причина, че не можем всички да бъдем с един и същи вкус за тунинг. Всеки си има свое виждане за направата на кола. И аз мисля, че имаше още коли, които не се оцениха, дори не бяха забелязани.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта