Въпрос един,отговори много....... и всички ще са правилни!Всеки си има критерий! Събора мина,победителите са излъчени,има ли смисъл от повече бръмчане!? Коя според вас е най-красивата кола?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ivkata написа:"Коя според вас е най красивата кола!?"Ми сигурно моята!?
Иначе за какво съм я купил ,и си я карам!!!
Въпрос един,отговори много....... и всички ще са правилни!Всеки си има критерий! Събора мина,победителите са излъчени,има ли смисъл от повече бръмчане!?
въпроса е поставен така: коя от изброените коли ви харесва най-много.........ако имаш фаворит гласуваш, ако нямаш негласуваш......
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Въпроса не е поставен точно така ,интерпретираш....ама както и да е!Ludia написа:ivkata написа:"Коя според вас е най красивата кола!?"Ми сигурно моята!?
Иначе за какво съм я купил ,и си я карам!!!
Въпрос един,отговори много....... и всички ще са правилни!Всеки си има критерий! Събора мина,победителите са излъчени,има ли смисъл от повече бръмчане!?
въпроса е поставен така: коя от изброените коли ви харесва най-много.........ако имаш фаворит гласуваш, ако нямаш негласуваш......
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Ако ще има такава анкета, не е ли редно да се оформят първо различни класове- с представител от всеки един модел, модификация и т.н...
След това всички класирали се на първо място да бъдат пуснати на повторно гласуване и така да се отсеят най- достойните трима примерно?
Така поставена анкетата е много обща..
Аз например бих посочила различни фаворити при различните модели..
Отделен е въпроса кой- какво разбира под понятието красива кола...
.. Вкусове различни, критерии много...
.. А и защо са посочени само тези коли? Ако ще избираме фаворит- то тогава нека да включим всички достойни кандидати и да го направим както трябва!
.. и все пак...

След това всички класирали се на първо място да бъдат пуснати на повторно гласуване и така да се отсеят най- достойните трима примерно?
Така поставена анкетата е много обща..
Аз например бих посочила различни фаворити при различните модели..
Отделен е въпроса кой- какво разбира под понятието красива кола...
.. Вкусове различни, критерии много...
.. А и защо са посочени само тези коли? Ако ще избираме фаворит- то тогава нека да включим всички достойни кандидати и да го направим както трябва!
.. и все пак...
nando 16v написа:Много криминална анкета
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Exell написа:Ludia го е написал най-точно . Като не ви харесва пуснете друга анкета
Пс.
Никой не ви кара насила да гласувате
Е не се сърди сега де!
Идеята ми беше друга..
А и ти казваш..:
Exell написа:И така преди няколко дни имаше една тема , където се спомена , че най-добре било да се пусне анкета между НАС потребителите на този форум за да видим коя ще е колата на първо място определена от нас .
.. с други думи тази анкета призовава към масовост!
.. Само че избора е малък
За това, ако искаме да подходим сериозно към идеята- нека да е така..
Аз го казах вече..:
Nadya_ написа:Ако ще избираме фаворит- то тогава нека да включим всички достойни кандидати и да го направим както трябва!
.. в момента има някаква избирателност един вид..
Иначе аз гласувах!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Ам да си призная не са само от събора , номер 7 не присъства
Надя , няма как да подходим сериозно , защото при тези анкети този , който гласува е много ограничен. Пуска един глас за някоя кола и това е .
Виж това , което Влад направи за календара беше много добро , там ако се сложат повече коли ще има вариант да се гласува с точки , но незнам дали на някой ще му се занимава
Та за сега толкоз
Надя , няма как да подходим сериозно , защото при тези анкети този , който гласува е много ограничен. Пуска един глас за някоя кола и това е .
Виж това , което Влад направи за календара беше много добро , там ако се сложат повече коли ще има вариант да се гласува с точки , но незнам дали на някой ще му се занимава
Та за сега толкоз
Здравейте и от мен, колеги. Мерси за тези, които харесват колата ми. И на тези, които не я харесват, поради простата причина, че не можем всички да бъдем с един и същи вкус за тунинг. Всеки си има свое виждане за направата на кола. И аз мисля, че имаше още коли, които не се оцениха, дори не бяха забелязани.
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rokoboy написа:Здравейте и от мен, колеги. Мерси за тези, които харесват колата ми. И на тези, които не я харесват, поради простата причина, че не можем всички да бъдем с един и същи вкус за тунинг. Всеки си има свое виждане за направата на кола. И аз мисля, че имаше още коли, които не се оцениха, дори не бяха забелязани.
Росен е много прав имаше доста коили на които не беше обърнато нужното внимание