CHANGER за Пасат Б5.5 - модел, сериен номер .... ?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CHANGER за Пасат Б5.5 - модел, сериен номер .... ?
Здравейте колеги ... разбрах че чейнджъри (оригинален) за Пасат като моя е на Панасоник. Отидох до Техно Маркет понеже те са вносители на Панасоник и ги питах дали мога да си поръчам от тях чейнджър за колата и ми казаха да разбера какъв е модела на самия чейнджър за да могат да го поръчат. Молбата ми е към тези който си имат чейнджър или който знаят модела ако могат да ми го кажат.... ще съм много благодарен. Също така дали чете МP3 или ако не чете дали ще има някаква опция с която да си чете и МP3. Благодаря!!
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска не можах да ида да си взема колата, утре след работа, но след кратка справка с Гугъл излезе това:
http://www.michaelneuhaus.de/golf/golf4radios.htm#cdnachruestung
Там е описано как да се добави cd changer. Според описанието за Beta/Gamma 5, след 1998-ма пасват следните типове:
Panasonic
8-fach- CX-DP 88 N, CX-DP 801 und CX-DP 803
6-fach- CX-DP 600, CX-DP 601, CX-DP 9060, CX-DP 9061
Според описанието само тези устройства пасвалси директно.
А това е кабела който ти трябва за да закачиш ченджъра за устройството:
6X0 051 734 A
предполагам че се поръчва от сервиз на ФВ.
http://www.michaelneuhaus.de/golf/golf4radios.htm#cdnachruestung
Там е описано как да се добави cd changer. Според описанието за Beta/Gamma 5, след 1998-ма пасват следните типове:
Panasonic
8-fach- CX-DP 88 N, CX-DP 801 und CX-DP 803
6-fach- CX-DP 600, CX-DP 601, CX-DP 9060, CX-DP 9061
Според описанието само тези устройства пасвалси директно.
А това е кабела който ти трябва за да закачиш ченджъра за устройството:
6X0 051 734 A
предполагам че се поръчва от сервиз на ФВ.
Ако искаш МП3, защо ти е ЦД Ченджър??
Вземи си това и пей сърце...
http://www.solisto.de/index.php?lang=en ... &numpage=1
Вземи си това и пей сърце...
http://www.solisto.de/index.php?lang=en ... &numpage=1
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От това което разбрах от прочетеното е че това чудо на техниката работи с флаш памет и на нея се качват песни и то си свири то касетофона ... ако правилно съм разбрал не е зле тъй като няма и дискове а само на памети и ако си взема 1 ГБ памет ще се рода
. Но как се слага това в колата и дали го има в БГ случайно да знаеш 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Освен че са кичозни новите, ако пъй е някое по ново и хубаво ще ти направят мизерия на колата за да го вземат ..... за това лично според мен е да си седи оригиналното и с някакъв чейнджър или това Солисто което показа колегата Slartie. trunner аз до сега не съм чувал за такова нещо камоли да съм виждал
Какъв е този плеър на Криетив и на мястото на радиото ли седи ? И това с радиото не го разбрах мн мн
Чувствам се леко заглупял 

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-вероятно аз не съм обяснил както трябва. Значи: Купуваш си обикновен МП3 плеър (от този вид който Мтел раздаваха с Примите) от Техномаркет, Технополис или откъдето там си решиш. След това за 10 - 15лв си купуваш въпросния ФМ трансмитер. Това представлява една джаджа която се захранва от запалката в автомобила. На другия и край има жак като този за слушалки. Свързваш двете машинки и си настройваш радиото на честотата на която излъчва съответния трансмитер (за препоръчване е да си вземеш такъв с няколко канала - честоти). По този начин си слушаш музиката от плеъра по радиото. Аз направих така, защото на чейнджъра първо трябва да му търся място, трябва да вадя касетофона и т.н. А това е просто, но успешно решение на проблема. Предимства: Винаги можеш да си смениш музиката на устройството, нямаш десетки дискове навсякъде из колата, може да го ползваш в друг автомобил, на дълъг път с няколко автомобила всичките може да слушате една и съща музика (питай gr_kanev). А, че не си струва да махаш оригиналния касетофон - не си струва! Помисли си само за функцийте ГАЛА и Autofind!!!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тия функции ГАЛА и Аутофайнд май не ги знам
Иначе за този начин с МП3то и трансмитера вече ми звучи добре
и така като гледам ще излезе около 200лв.... Има ли значение какъв ще е МП3 плеъра .... трябва да е с повече памет де, но марка дали има значение ? И трансмитера от Техно маркет може ли да се купи ?

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
trunner .... един много много важен въпрос
Колко време издържа на свирене този плеър ? http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09027684 аз този го гледам че е с 1ГБ .... ама дали ще държи 8 часа примерно да свири ... как мислиш ?