Как да си пусна касетофна :)
Как да си пусна касетофна :)
Купих си касетофон "Гама" за VW, разкодирах го, обаче не знам кои копчета да нетисна, за да се включи, имам една бета, която се пуска с ТР+ТА, обаче на гамата няма копче ТА:(, та Ви моля - кажете ми как да си пусна касетофона, защото вече не издържам без музика в колата.
vointex написа:В скоро време очаквам да има въпрос " Купих си касетофон, но не знам как се слуша. Моля помогнете!"![]()
![]()
Да разбирам, че знаеш как се пуска и в момента се зяждаш

Стига с офтопиците, пичове с потенциометъра не става, няма копче On/off, комбинацията ТА+ТР не работи, защото няма копче ТА и не мога да намеря информация как става, затова питам патило

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
jowie написа:Стига с офтопиците, пичове с потенциометъра не става, няма копче On/off,...
Ми няма защото ти написах и то съвзем сериозно - включването на ВСИЧКИ алфа, бета, гама касетофони става от копчето за увеличаване на звука. Има едно положение когато намаляваш и накрая щраква копчето и касетофона се изключва.
За пускането по обратния ред - просто завърташ копчето за увеличаване на звука да щракне.
Ако не става значи или бушона е изгорял (или няма такъв - погледни отзад самия касетофон) или проблема е по-сериозен.
- buci1971
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
joser написа:колега, може ли да докараш колата с касетофона на сбирката утре в пловдив на полигона. или като имаш време да го погледна?
извинявай забравих да ти пратя снимки на музиката и на таблото в момента а и искам да питам дали може от някъде да сеи намеря копченцето за осилване или само гумичката защото на тоя му беше истъркана цялата и я изхвърлих
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”