Възможно ли е защото съм махнал катализатора да харчи масло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 21 юни 2007 8:10

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Извинявам се .....просто шега и нищо повече....ама не може ли малко да се пошегуваме или трябва обезателно да пишем в стил Следдеветосиптемврийска казарма или като като католически схоластик?Извинявам се още един път....а това за отвора на капака на клапаните и щеката си е точно така...колегата Теодор е от хората от които съм научил много,просто той има опит и може да прецени какво значи силно духане от капака на клапаните,но който не знае какво е нормално,как да знае какво е силно???а от щеката просто не трябва въобще да духа....това всеки може да го усети...и други далеч по-компетенти от мен са го писали(вижте с търсачкат),че силното духане от капака на клапаните означава вложки за смяна...просто го поднесов в по-шеговит стил...Още един път моля за извинение ако някого съм обидил!!!!
а за критикуването??.....да не съм на партийно събрание,че да критикувам....не боравя с фразеологията на Априлския пленум на БКП...просто когато нещо се твърди редно е да се аргументира,а не да се приема като църковна догма...и аз питам за тези аргументи.....борба на аргументи ....и накрая както беше писал един колега истината изплува като шамандура на Офицерския плаж във Варна....

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 21 юни 2007 8:20

joker написа::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Извинявам се ...просто го поднесов в по-шеговит стил...Още един път моля за извинение ако някого съм обидил!!!!...

Извинението се приема :handshake

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Чет 21 юни 2007 8:30

Катализатора, няма нищо общо с харченето на масло. :D

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 21 юни 2007 8:45

VW-fenka написа:
joker написа::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Извинявам се ...просто го поднесов в по-шеговит стил...Още един път моля за извинение ако някого съм обидил!!!!...

Целувам ръка на почитаемата дама .....и не ми връзвайте кусур :wink: .....ние лекарите сме малко цапнати в устата,но то е от професията....когато един човек страда и се оплаква, шегата помага поне психически да се отбремени.....професионален навик!
А между другото аз също махнах катализатора,но нямах този проблем...наблюдавай за сутрешно изпушване при запалване(еднократно) и особено след продължителен престой.....много характерен симптом за износени вложки на клапаните....
Имаше така тема....доста изписахме(и то неотдавна)....лесно ще я намериш с търсачката!Успех!

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Чет 21 юни 2007 8:50

joker написа:
VW-fenka написа:

Целувам ръка на почитаемата дама .....

:applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Чет 21 юни 2007 11:28

Не духа от щеката, от капачката за наливане на масло си духа и като форсирам спира. Благодаря на всички за помощта.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”