а за критикуването??.....да не съм на партийно събрание,че да критикувам....не боравя с фразеологията на Априлския пленум на БКП...просто когато нещо се твърди редно е да се аргументира,а не да се приема като църковна догма...и аз питам за тези аргументи.....борба на аргументи ....и накрая както беше писал един колега истината изплува като шамандура на Офицерския плаж във Варна....
Възможно ли е защото съм махнал катализатора да харчи масло
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
а за критикуването??.....да не съм на партийно събрание,че да критикувам....не боравя с фразеологията на Априлския пленум на БКП...просто когато нещо се твърди редно е да се аргументира,а не да се приема като църковна догма...и аз питам за тези аргументи.....борба на аргументи ....и накрая както беше писал един колега истината изплува като шамандура на Офицерския плаж във Варна....
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
VW-fenka написа:joker написа::oops:![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се ...просто го поднесов в по-шеговит стил...Още един път моля за извинение ако някого съм обидил!!!!...
Извинението се приема
Целувам ръка на почитаемата дама .....и не ми връзвайте кусур
А между другото аз също махнах катализатора,но нямах този проблем...наблюдавай за сутрешно изпушване при запалване(еднократно) и особено след продължителен престой.....много характерен симптом за износени вложки на клапаните....
Имаше така тема....доста изписахме(и то неотдавна)....лесно ще я намериш с търсачката!Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”