замина рейката-ПОМОЩ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

замина рейката-ПОМОЩ

Мнениеот nigga » Пет 22 юни 2007 12:11

колеги имам следния проблем.е сега разбрах че рейката ми била заминала.искам да питам неможе ли да се ремонтира,всмисъл да не се налага рециклиране.не съм много запознат ма ако е заминала само някоя част(маншон) от рейката само той да се подмени.а и да ми кажете ако се налага рециклиране каде да ходя където ще я направят за по-малко кинти.рейката е хидравлична.

не ми се дават 200лв за рециклиране.тук е удобния момент да кажа ако някой продава да се обажда.

Благодаря предварително!!!

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Пет 22 юни 2007 12:15

Ами трудно е да се каже сваля се преглежда се и така :hmmmm

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Re: замина рейката-ПОМОЩ

Мнениеот yossarian » Пет 22 юни 2007 12:17

nigga написа:колеги имам следния проблем.е сега разбрах че рейката ми била заминала.искам да питам неможе ли да се ремонтира,всмисъл да не се налага рециклиране.не съм много запознат ма ако е заминала само някоя част(маншон) от рейката само той да се подмени.а и да ми кажете ако се налага рециклиране каде да ходя където ще я направят за по-малко кинти.рейката е хидравлична.

не ми се дават 200лв за рециклиране.тук е удобния момент да кажа ако някой продава да се обажда.

Благодаря предварително!!!

Да беше споделил и каква е рейката!

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 22 юни 2007 12:19

забравих да спомена:
колата няма проблем в движение,само когато въртя на место се чува 1 "чукане".когатоя дигнахме на подемник и започнахме да бутаме гумата видяхме че има 1 положение в което гумата "запуиа" и трябва да се положи усилие за да се завърти докрай

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 22 юни 2007 12:21

хидравлична :oops:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 22 юни 2007 12:31

[quote="nigga"]забравих да спомена:
[b] гумата "запуиа"[/b]
ивинявай ама не можах да разбера...явно си чукнал друг клавиш(и аз го правя понякога!)....това запира ли значи,задира ли???
а свирене от хидравликата при пълен завой чува ли се....?

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пет 22 юни 2007 13:03

nigga написа:хидравлична :oops:

София до окр. б-ца. Сваляш рейката носиш на място.

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 22 юни 2007 15:09

yossarian написа:
nigga написа:хидравлична :oops:

София до окр. б-ца. Сваляш рейката носиш на място.

и колко пари

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 22 юни 2007 15:11

joker написа:
nigga написа:забравих да спомена:
[b] гумата "запуиа"[/b]
ивинявай ама не можах да разбера...явно си чукнал друг клавиш(и аз го правя понякога!)....това запира ли значи,задира ли???
а свирене от хидравликата при пълен завой чува ли се....?

на пълен свири хидравликата а думата е ЗАПИРА

НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАКВИ СА "ПРИЗНАЦИТЕ" ЗА ПРЕЕЕБАНА РЕЙКА,ЧЕ ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ ДИАГНОЗАТА НЕ Е ПРАВИЛНА

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пет 22 юни 2007 15:40

Нека и аз се включа не много по темата. Значи преди година се развали хидравличната рейка на вектрата на баща ми. Маслото се лееше и на има няма 50км трябваше да се спира и да се долива, защото в противен случай неможеше да се завива. В един сервиз предложиха, че срещу 1000лв че я рециклират. Казахме си, че е направо без пари. После проверихме цената на нова рейка в Карго експрес - 2000лв. Просто нямах думи. С голям зор и страхотно обикаляне по моргите намерихме читава рейка срещу 180лв. Нашата била нещо много дефицитна, а от друг модел неставал. Та така де, просто споделям цените..... да се има 1 на ум :)

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 22 юни 2007 16:37

Wish_Master написа:Нека и аз се включа не много по темата. Значи преди година се развали хидравличната рейка на вектрата на баща ми. Маслото се лееше и на има няма 50км трябваше да се спира и да се долива, защото в противен случай неможеше да се завива. В един сервиз предложиха, че срещу 1000лв че я рециклират. Казахме си, че е направо без пари. После проверихме цената на нова рейка в Карго експрес - 2000лв. Просто нямах думи. С голям зор и страхотно обикаляне по моргите намерихме читава рейка срещу 180лв. Нашата била нещо много дефицитна, а от друг модел неставал. Та така де, просто споделям цените..... да се има 1 на ум :)

не сравнявай прословутата рейка на Вектрата с ФВ....мисля ,че при нас нещата са доста по-евтини....и дефектирането (или там онзи сексуален акто цитиран от колегата) на рейката не е нещо често....за разлика от реалните сексуални актове......

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”