колеги имам следния проблем.е сега разбрах че рейката ми била заминала.искам да питам неможе ли да се ремонтира,всмисъл да не се налага рециклиране.не съм много запознат ма ако е заминала само някоя част(маншон) от рейката само той да се подмени.а и да ми кажете ако се налага рециклиране каде да ходя където ще я направят за по-малко кинти.рейката е хидравлична.
не ми се дават 200лв за рециклиране.тук е удобния момент да кажа ако някой продава да се обажда.
Благодаря предварително!!!

замина рейката-ПОМОЩ
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
Re: замина рейката-ПОМОЩ
nigga написа:колеги имам следния проблем.е сега разбрах че рейката ми била заминала.искам да питам неможе ли да се ремонтира,всмисъл да не се налага рециклиране.не съм много запознат ма ако е заминала само някоя част(маншон) от рейката само той да се подмени.а и да ми кажете ако се налага рециклиране каде да ходя където ще я направят за по-малко кинти.рейката е хидравлична.
не ми се дават 200лв за рециклиране.тук е удобния момент да кажа ако някой продава да се обажда.
Благодаря предварително!!!
Да беше споделил и каква е рейката!
joker написа:nigga написа:забравих да спомена:
[b] гумата "запуиа"[/b]
ивинявай ама не можах да разбера...явно си чукнал друг клавиш(и аз го правя понякога!)....това запира ли значи,задира ли???
а свирене от хидравликата при пълен завой чува ли се....?
на пълен свири хидравликата а думата е ЗАПИРА
НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАКВИ СА "ПРИЗНАЦИТЕ" ЗА ПРЕЕЕБАНА РЕЙКА,ЧЕ ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ ДИАГНОЗАТА НЕ Е ПРАВИЛНА
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека и аз се включа не много по темата. Значи преди година се развали хидравличната рейка на вектрата на баща ми. Маслото се лееше и на има няма 50км трябваше да се спира и да се долива, защото в противен случай неможеше да се завива. В един сервиз предложиха, че срещу 1000лв че я рециклират. Казахме си, че е направо без пари. После проверихме цената на нова рейка в Карго експрес - 2000лв. Просто нямах думи. С голям зор и страхотно обикаляне по моргите намерихме читава рейка срещу 180лв. Нашата била нещо много дефицитна, а от друг модел неставал. Та така де, просто споделям цените..... да се има 1 на ум 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Wish_Master написа:Нека и аз се включа не много по темата. Значи преди година се развали хидравличната рейка на вектрата на баща ми. Маслото се лееше и на има няма 50км трябваше да се спира и да се долива, защото в противен случай неможеше да се завива. В един сервиз предложиха, че срещу 1000лв че я рециклират. Казахме си, че е направо без пари. После проверихме цената на нова рейка в Карго експрес - 2000лв. Просто нямах думи. С голям зор и страхотно обикаляне по моргите намерихме читава рейка срещу 180лв. Нашата била нещо много дефицитна, а от друг модел неставал. Та така де, просто споделям цените..... да се има 1 на ум
не сравнявай прословутата рейка на Вектрата с ФВ....мисля ,че при нас нещата са доста по-евтини....и дефектирането (или там онзи сексуален акто цитиран от колегата) на рейката не е нещо често....за разлика от реалните сексуални актове......
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”