Може ли да се сложи газова уредба на Голф 2 GTI 1.8 8V. Тоест предполагам, че може, но има ли някакви кофти последствия и проблеми? И какво трябва да има газовата уредба за да няма проблеми при тая колица?
Предварително ви благодаря!
газова уредба на GTI 1,8 8V ?
- Jetta16v
- Автомобил:
- Двигател:
RE:yuliykoev

Аз карам вече 3 години с PL мотор съм с 16 вентила 1.8л.
В началото ми гърмя малко но като посмених кабели капачка и палец
нещата заспаха. Другото полезно е че при детонация не ти се поврежда
въздушниат дебитомер както при пълните инжекции-само трябва да го
поизправиш и центроваш!Ако имаш проблеми с центровката познавам
един диагностик който ги чува добре тедзи мотори!И задьлжително се
оставя двигателя на бензин за паленето- да прокара дюзите защото
запичат! Успех!
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Абе ходих аз при едни местни светила и пича като погледна мотора, директно ме нарита. Каза - на такъв мотор или бензин или гориш. Преди една година слагал уредба на същият, всички екстри - противовзривни клапи и неща дето не ги разбирам. Всичко било ОК, докато собственика на возилото един слънчев ден си измил двигателя, незнам си какво се намокрило и като подал газ за да тръгне от автомивката, гръмнал ама супер яко, че чак после след като си ремонтирал колата изчислил, че ако я е бил карал колата само със 100 октана безнин 5 години, пак щяло да му е по-евтино отколкот на газ ...
П.П. KR е мотора, за "не пълни инжекции" нямало проблем, както споменават колегите по-нагоре, но за пълна ... много рисковано, особенно за по-спортно каране.
П.П. KR е мотора, за "не пълни инжекции" нямало проблем, както споменават колегите по-нагоре, но за пълна ... много рисковано, особенно за по-спортно каране.
- cruzeiro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Слагай изобщо не се притеснявай,аз съм с 1.8 GTI 8v и съм много доволен,а и вече ми е по спокойно на джоба.Като колата беше само на бензин често се притеснявах да не ми свърши
и много по малко я карах.А от както имам газ не я спирам и без нея не излизам.Мога да ти кажа постоянно си я настъпвам и ми харчи около 11 литра на 100,което си е много добра оферта.А и за вървежа е прилично,защото съм карал и други коли (с малко по слаби мотори) на ГАЗ преди това,но със сигурност Голфа върви по добре.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”