Сега по същество. Преди няколко дена се появи тоя проблем .... докато си карам и надмина някакви обороти се включва лампата на маслото и почва да издава предупредителния звук. Първо помислих че е малко маслото налях малко и я закарах на майстор.... там обаче ми казаха че не е наред датчика и че налягането (след замерване) е идеално. Сменихме датчиците (и двата) обаче карах само 1 ден и проблема се върна . Колата е Голф 2 1,3 карбуратор 85г. Ако някой е имал подобен проблем много ще съм благодарен ако каже как го е решил че иначе майстора иска да разглабя колата .....
Странен проблем с лампата на маслото Г2 - отстранен
Странен проблем с лампата на маслото Г2 - отстранен
Здравейте нов съм не бях попадал тук и много се радвам че ви открих защото имам доста въпроси
(карам голф 85г.)
Сега по същество. Преди няколко дена се появи тоя проблем .... докато си карам и надмина някакви обороти се включва лампата на маслото и почва да издава предупредителния звук. Първо помислих че е малко маслото налях малко и я закарах на майстор.... там обаче ми казаха че не е наред датчика и че налягането (след замерване) е идеално. Сменихме датчиците (и двата) обаче карах само 1 ден и проблема се върна . Колата е Голф 2 1,3 карбуратор 85г. Ако някой е имал подобен проблем много ще съм благодарен ако каже как го е решил че иначе майстора иска да разглабя колата .....
Последна промяна от neo33 на Пет 13 юли 2007 11:16, променено общо 1 път.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Странен проблем с лампата на маслото Г2
neo33 написа:Здравейте нов съм не бях попадал тук и много се радвам че ви открих защото имам доста въпроси(карам голф 85г.)
Ако знаеш колко много от колегите са го имали този проблем.....я разгледай хубаво с търсачката.....много скоро я обсъждахме тази тема ....
и не се плаши.....
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
zexer написа:http://vwclub.bg/articles.php?id=1
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=50796
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=41702
И това ако не ти стига!!!!!!????
Измери си налягането на масло на добре загрял ДВГ!!!!Може данните да се окажат различни!!!!Пробвай и с нидикаторна лампа....иначе остава интегралната схема на таблото......ново табло!!!!!
така две от тези теи ги изчетох и още преди да попитам
а за 3тата мисля че е изключително поллезна (от статии) благодаря за отзивчивоста и на следваа среща ма клуба ще почерпя
за въпроосите които питахте :
налягането го измерихме на добре загрял двигате и на студен двигател .
обототомер нямам
датчиците ги смених и двата
след смяната на датчиците навътях около 200км градско и извънградско колата се държеше идеално и на другия ден......запалвам тръгвам и пак тоя проблем
от всичко което прочетох май май влизам към графата менте датчик
в крайна сметка оставих на майстора да се занимава с колата . Каот свърши и каже проблема точно от къде е ще напиша за да има още данни за този проблем
благодаря пак на всички които се отзовахте
за въпроосите които питахте :
налягането го измерихме на добре загрял двигате и на студен двигател .
обототомер нямам
датчиците ги смених и двата
след смяната на датчиците навътях около 200км градско и извънградско колата се държеше идеално и на другия ден......запалвам тръгвам и пак тоя проблем
от всичко което прочетох май май влизам към графата менте датчик
благодаря пак на всички които се отзовахте
ОПРАВИХ ГО
Най накрая спря да мига тъпата лампа след като сменихме всички датчици че и табло смених ......... ознайте какво се оказа ....... оказа се че клемиите където се включват в датчиците били зацапани и трябвало да се почистят ...... когато загуби контакт при датчика и при таблото почва да свети защото мисли че е преебан датчика ...... та имайте впредвид и тоя най лесен вариант че да не давата 100лв за части кат мен
Най накрая спря да мига тъпата лампа след като сменихме всички датчици че и табло смених ......... ознайте какво се оказа ....... оказа се че клемиите където се включват в датчиците били зацапани и трябвало да се почистят ...... когато загуби контакт при датчика и при таблото почва да свети защото мисли че е преебан датчика ...... та имайте впредвид и тоя най лесен вариант че да не давата 100лв за части кат мен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”