Не успях да му видя номера това става за секунди,градът е малък , днес имам без това работа към центъра рано или късно днес ще се срещнем.
Колеги и да ви попитам ако пусна жалба в РПУ-то,какво ще спечеля освен ,че на ДРУГАРЯТ ИНСТРУКОР могат да ми вземат разрешителното ...

Днес 05.07.07 бях ударен
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Последна промяна от MiroslavStanchev на Чет 05 юли 2007 15:21, променено общо 2 пъти.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Днес 05.07.07 бях ударен
MiroslavStanchev написа:Здравейте колеги,днес бях ударен от УЧЕБНА КОЛА SEAT IBIZA , учебата.......
Много кофти бате

MiroslavStanchev написа:Не успях да му видя номера това става за секунди,градът е малък , днес имам без това работа към центъра рано или късно днес ще се срещнем.
Колеги и да ви попитам ако пусна жалба в РПУ-то,какво ще спечеля освен ,че на ДРУГАРЯТ ИНСТРУКОР могат да ми вземат разрешителното ...
Топни го тоя- бяга от произшествие-удар отзад...просто заслужава да иде да изкарва кинти по строежите......
Ако ти беше пернал учебна-считай че куките ще те съдерат
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
chy написа:MiroslavStanchev написа:Не успях да му видя номера това става за секунди,градът е малък , днес имам без това работа към центъра рано или късно днес ще се срещнем.
Топни го тоя- бяга от произшествие-удар отзад...просто заслужава да иде да изкарва кинти по строежите......
Ако ти беше пернал учебна-считай че куките ще те съдерат
Знам го това.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Днес 05.07.07 бях ударен
MiroslavStanchev написа:Здравейте колеги,днес бях ударен от УЧЕБНА КОЛА SEAT IBIZA , учебата кола я караше инструктора на SEAT-а и връхлетя от заде ми и ми oшкури задната бронята... Слизам аз от колата да приказвам с него,но мръсникът изхвърча с припищяване на гимите ... ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ КАКВИ ХОРА НИ УЧАТ ДА КАРАМЕТО АЗ АКО НЕ УДАРЯ НЯКОГО ТЕ МЕН ЩЕ НАТРOШAT.
![]()
.Пазете се.
Номера и звън в КАТ - ей този номер с такава кола ме удари и избяга
може и някой приятел да имаш за свидетел. Обаждането се записва с час от дежурният и започва издирване. Номера като е верен няма спасение. Остава без книжка. Не се церемонят с избягали.
Имам опит .
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”