Днес 05.07.07 бях ударен

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Чет 05 юли 2007 15:14

Не успях да му видя номера това става за секунди,градът е малък , днес имам без това работа към центъра рано или късно днес ще се срещнем.

Колеги и да ви попитам ако пусна жалба в РПУ-то,какво ще спечеля освен ,че на ДРУГАРЯТ ИНСТРУКОР могат да ми вземат разрешителното ...

Последна промяна от MiroslavStanchev на Чет 05 юли 2007 15:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 05 юли 2007 15:19

Най-напред пусни молбата, иначе може да му се размине :wink:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Чет 05 юли 2007 15:43

jivotarae написа:Неударена кола и жена няма :lol: .По-важното е,че ти няма нищо,останалото са нерви

:да:

Потребителски аватар
kamenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kamenov » Чет 05 юли 2007 16:01

Mного е гадно !

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Днес 05.07.07 бях ударен

Мнениеот blue_shadow » Чет 05 юли 2007 17:23

MiroslavStanchev написа:Здравейте колеги,днес бях ударен от УЧЕБНА КОЛА SEAT IBIZA , учебата.......

Много кофти бате :( , тоя инструктор ако не му отнемат разрешителното трябва яко да разтръбиш в Разград що за инструктор е и вече само мангали да учи да шофират mhihi Няма да се косиш за бронята - приеми го като бойно кръщение. Пожелавам ти тва да ти е последния и най-големия инцидент изобщо с голфчето! Иначе и и аз имах подобно преживяване, но с предната броня.....мажеш бронята с черна паста и си 6 :wink:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Чет 05 юли 2007 17:32

Гадна случка колега,аз ако бях една хубава жалба да си доиде на местото тоя,ако пък не ти се занимава като го засечеш :076: :smackbum :a boi de

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Чет 05 юли 2007 18:07

MiroslavStanchev написа:Не успях да му видя номера това става за секунди,градът е малък , днес имам без това работа към центъра рано или късно днес ще се срещнем.

Колеги и да ви попитам ако пусна жалба в РПУ-то,какво ще спечеля освен ,че на ДРУГАРЯТ ИНСТРУКОР могат да ми вземат разрешителното ...

Топни го тоя- бяга от произшествие-удар отзад...просто заслужава да иде да изкарва кинти по строежите......
Ако ти беше пернал учебна-считай че куките ще те съдерат

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Чет 05 юли 2007 20:20

chy написа:
MiroslavStanchev написа:Не успях да му видя номера това става за секунди,градът е малък , днес имам без това работа към центъра рано или късно днес ще се срещнем.

Топни го тоя- бяга от произшествие-удар отзад...просто заслужава да иде да изкарва кинти по строежите......
Ако ти беше пернал учебна-считай че куките ще те съдерат

Знам го това. :?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Днес 05.07.07 бях ударен

Мнениеот kris11 » Чет 05 юли 2007 22:50

MiroslavStanchev написа:Здравейте колеги,днес бях ударен от УЧЕБНА КОЛА SEAT IBIZA , учебата кола я караше инструктора на SEAT-а и връхлетя от заде ми и ми oшкури задната бронята... Слизам аз от колата да приказвам с него,но мръсникът изхвърча с припищяване на гимите ... ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ КАКВИ ХОРА НИ УЧАТ ДА КАРАМЕ :!: ТО АЗ АКО НЕ УДАРЯ НЯКОГО ТЕ МЕН ЩЕ НАТРOШAT. :evil: :x .Пазете се.

Номера и звън в КАТ - ей този номер с такава кола ме удари и избяга
може и някой приятел да имаш за свидетел. Обаждането се записва с час от дежурният и започва издирване. Номера като е верен няма спасение. Остава без книжка. Не се церемонят с избягали.
Имам опит .

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”