petko5 написа:Колега, само БЪЛГАРСКИ АКУМУЛАТОР имат 2год. гаранция и са много читави-повярвай ми така е
Вярвай му защото аз 15 години само такива карам!!!7 години експлоатация на Монбат!!!(с такъв си продадох старата кола.....още я карат с него)
joker написа:petko5 написа:Колега, само БЪЛГАРСКИ АКУМУЛАТОР имат 2год. гаранция и са много читави-повярвай ми така е
Вярвай му защото аз 15 години само такива карам!!!7 години експлоатация на Монбат!!!(с такъв си продадох старата кола.....още я карат с него)
znainainai написа:Айде само да не е монбат че те и гаранцията си немогат да изкаратТрима мои колеги вече им подменяха гарационни монбати щото са много хубави
![]()
![]()
Искра
WASP написа:joker написа:petko5 написа:Колега, само БЪЛГАРСКИ АКУМУЛАТОР имат 2год. гаранция и са много читави-повярвай ми така е
Лошото на българските акумулатори, както и почти на всичко произведено в БГ е, че контрола на качеството е относително понятие!
Да, има читави партиди и на Искра и на Монбат, но на коя ще попаднеш е въпрос на късмет!
И аз много се чудих преди 4 месеца на какъв акумулатор да се нахендря, и накрая заложих на Banner, австрийски! Беше някъде около 15 лв по скъп от българските аналози (говоря за 55Ah)!
Не те агитирам за марката, но просто ти давам "храна" за размисъл!
Хайде със здраве!
Относно боша, не съм много съгласен, че забравя!![]()
Акумулатора се избира единствено и само по данните на алтернатора !!!
Twisted Evil
При по-слаб, ще го презарежда и унищожи по-бързо, при по-голям няма да може да го зарежда в пълен капацитет !!!
Shocked
Гледат се АМПЕРИТЕ на алтернатора и от там се избира акумулатор с нужните амперчаса.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта