колко добри хора има в тази държава.....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 07 юли 2007 13:05

Аз съм категорично против такива варварски и непочтени методи, но бъди любезен да попиташ майсторите на климатика дали не са били многократно предупреждавани да не паркират там. Живея в тихия софийски квартал Бъкстон, но аз и съседите ми имаме нещастието до нас да е голяма административна сграда. Колко пъти предупреждаваме, пишем и пр. и тия главанаци(военни са) не разбират. В радиус от 300 м из целия квартал е ужас - всички тротоари са заети, детски колички по улиците и пр. До момента нито сме рязали гуми, нито сме драскали коли, но вече ни е дошло до гуша. Преди 20 дни започнахме процедура в общината за поставяне на заграждения. Ще ни излезе скъпо, но просто стана нетърпимо. :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 07 юли 2007 13:28

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Аз съм категорично против такива варварски и непочтени методи, но бъди любезен да попиташ майсторите на климатика дали не са били многократно предупреждавани да не паркират там. Живея в тихия софийски квартал Бъкстон, но аз и съседите ми имаме нещастието до нас да е голяма административна сграда. Колко пъти предупреждаваме, пишем и пр. и тия главанаци(военни са) не разбират. В радиус от 300 м из целия квартал е ужас - всички тротоари са заети, детски колички по улиците и пр. До момента нито сме рязали гуми, нито сме драскали коли, но вече ни е дошло до гуша. Преди 20 дни започнахме процедура в общината за поставяне на заграждения. Ще ни излезе скъпо, но просто стана нетърпимо. :twisted: :twisted:

Паркомястото ако ще пред вратата да ти е не е твое, а на този който свари.../освен ако не си платил предварително в общината/

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 07 юли 2007 13:40

chefito написа:Паркомястото ако ще пред вратата да ти е не е твое, а на този който свари.../освен ако не си платил предварително в общината/
Чефо, в случая паркоместата са в рамките на частен имот, но ние сме глупаците да не си ги заградим, както са направили в съседната сграда. Преди повече от 10 години строителната фирма е допуснала голям гаф и сега оправяме нещата и то с пари. :roll: :roll:
Пак подчертавам: Ако ония с климатика са били предупреждавани да бъдат любезни да платят на колегата. Трябва да им е било ясно, че ще последва подобна варварщина.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Съб 07 юли 2007 13:42

Aман от пумияри :idea: И аз съм го изпитвал два пъти през седмица!

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Съб 07 юли 2007 13:43

За жалост това е деиствителноста простотията е огромна , спрял си на някой на мястото които си е решил че му е наследство и резултата е спукани гуми , надрани коли ,напоследък и кирки в тавана.
вторият вариянт е завист ли кво купил си човека нова кола и то не скъпа /AVEO/ паркира си я пред входа радва и се и след една семица вече някой съсед я е направил същата като на снимката по горе .
п.п Бухалки продават по 15 лева , и като се замисля се до нея се стига щот управия в мозъците на такива няма :evil:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 07 юли 2007 13:53

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
chefito написа:Паркомястото ако ще пред вратата да ти е не е твое, а на този който свари.../освен ако не си платил предварително в общината/
Чефо, в случая паркоместата са в рамките на частен имот

:shock :shock :shock :shock :shock

Баси ще влезне някой в мойта градина да си паркира посраната военна кола.... :shock :shock :shock :shock СКАНДАЛЛЛЛЛ!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 07 юли 2007 14:21

shenko написа:а преставяш ли си това е само, защото момчетата, които ми ремонтираха климатика са я паркирали не където трябва :cry:

Защо не е спрете отново на същото място след няколко дни и да наблюдавате от някъде, където няма да ви виждат :a boi de и ако това се повтори, сещате се какво да правите :076: :laser

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Съб 07 юли 2007 14:50

Stefan написа:
shenko написа:а преставяш ли си това е само, защото момчетата, които ми ремонтираха климатика са я паркирали не където трябва :cry:

Защо не е спрете отново на същото място след няколко дни и да наблюдавате от някъде, където няма да ви виждат :a boi de и ако това се повтори, сещате се какво да правите :076: :laser

Абсолютно!!!
Заставате в засада и само чакате...
Не че така ще ти се оправи колицата, но поне тия кретени ще си получат заслуженото. Колко бой мога да му дам на е такова човече...

Потребителски аватар
kamenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kamenov » Съб 07 юли 2007 15:00

Няма такива идиоти :shock :shock :shock

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 07 юли 2007 15:01

:( Ше му счупа рачичките ако ще да скача и до небето да рипа :!:
А отговор на заглавието: може би много малко :!: :roll:

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Съб 07 юли 2007 18:24

нещо нормално :twisted: :twisted: :twisted: можеше и да е по-зле

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Съб 07 юли 2007 18:33

Прост народ,проооооост....

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 07 юли 2007 18:38

faf4o написа:Прост народ,проооооост....

И рядко тъп :lol

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Съб 07 юли 2007 20:36

жалко е

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 19:05, променено общо 1 път.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 07 юли 2007 21:33

Момчета, явно лошо ми четете мненията. Абсолютно съм против този вандалски акт, но според мен има предистория и колегата се прави на ударен и прикрива фактите. 8)
Пак в кв. Бъкстон, където живея и по-точно на ул. Иван Сусанин до училището се подвизава известен сервиз на едни газаджии и през деня на моменти техните клиенти направо задръстават улицата и преминаващите негодуват с право. Вие какво искате: Да се търпи това безобразие ли???? Тези дни ще пуснем оплакване срещу въпросния сервиз. :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”