KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Аз съм категорично против такива варварски и непочтени методи, но бъди любезен да попиташ майсторите на климатика дали не са били многократно предупреждавани да не паркират там. Живея в тихия софийски квартал Бъкстон, но аз и съседите ми имаме нещастието до нас да е голяма административна сграда. Колко пъти предупреждаваме, пишем и пр. и тия главанаци(военни са) не разбират. В радиус от 300 м из целия квартал е ужас - всички тротоари са заети, детски колички по улиците и пр. До момента нито сме рязали гуми, нито сме драскали коли, но вече ни е дошло до гуша. Преди 20 дни започнахме процедура в общината за поставяне на заграждения. Ще ни излезе скъпо, но просто стана нетърпимо.![]()
Чефо, в случая паркоместата са в рамките на частен имот, но ние сме глупаците да не си ги заградим, както са направили в съседната сграда. Преди повече от 10 години строителната фирма е допуснала голям гаф и сега оправяме нещата и то с пари.chefito написа:Паркомястото ако ще пред вратата да ти е не е твое, а на този който свари.../освен ако не си платил предварително в общината/
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Чефо, в случая паркоместата са в рамките на частен имотchefito написа:Паркомястото ако ще пред вратата да ти е не е твое, а на този който свари.../освен ако не си платил предварително в общината/
Stefan написа:shenko написа:а преставяш ли си това е само, защото момчетата, които ми ремонтираха климатика са я паркирали не където трябва
Защо не е спрете отново на същото място след няколко дни и да наблюдавате от някъде, където няма да ви виждати ако това се повтори, сещате се какво да правите
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта