HELP!!! Шум при десен завой - Проблема решен.
- naneK
- Автомобил:
- Двигател:
HELP!!! Шум при десен завой - Проблема решен.
Пичове вече незнам какво да правя... преди шума беше само при десен завой сега и като карам в права линия (с над 50). Смених: лагер на главина всички лагери в ск кутия и диференциала и каде ли още не. От какво може да е не доумоявам. В КРИЗА СЪМММ... моля помогнете! 

Последна промяна от naneK на Нед 29 юни 2008 18:23, променено общо 1 път.
- jvs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей и при мен има подобен проблем, чуваше се само при десен завой и то при спускане планиски пътища, но сега уви след смяна на двата предни лагера се чува виенето и дори при каране на право.Незнам и аз от какво е, и майсторите не знаят.Сега е малък ад при скорости около 50 км - при 95-100 км след това вече не се чува нищо поради свистенето на въздуха в купето..Ще чакам да видим каква ще е развръзката дано успеем да се справим..
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
може гумите да са шумни аз така смених лагерите на колата всичките и не изчезна шума как махнах гумите с други и всичко си дойде на мястото ама при тебе знам ли???
Хубавко е щом сменяш лагери да се сменят всичките нали се сещаш предни и задни щото те си имат определен брой хиляди оборотии след това си вземат да вият малко по малко,да не би да ти вие водната помпа на място като форсираш чува ли се виене?
Сателитките и планетките на диференциала как бяха износени ли или ок ,щото ако са износени може и от това да вие когато прехвърля усилето в завой
Хубавко е щом сменяш лагери да се сменят всичките нали се сещаш предни и задни щото те си имат определен брой хиляди оборотии след това си вземат да вият малко по малко,да не би да ти вие водната помпа на място като форсираш чува ли се виене?
Сателитките и планетките на диференциала как бяха износени ли или ок ,щото ако са износени може и от това да вие когато прехвърля усилето в завой
- naneK
- Автомобил:
- Двигател:
Човече и аз мислех че е от сателитите и планетите... само тяхната ос беше износена... смених я и нея. Гумите предните също ги смених и пак същото...пак се чува жестоко рамжене.А при висока скорост при скускане на десен завои шума подмята. Даже се двоумя дали е някво триене на 2 метала?! незнам вече... но сякаш не е... вече просто недоумявам

- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
Колега, може да изгеждам глупаво, но да не ти опира някоя пластмаса от корите по полуоските или дори да трие в гумата!
P.S. на едно приятелче му опираше баланса на гумата в спирачната система на предното колело (пежо 106), май в предпазната ламарина стържеше при завой (наистина е нологично) .Кара така 1 седмица и след като не се оправи само отиде на баланс!
P.S. на едно приятелче му опираше баланса на гумата в спирачната система на предното колело (пежо 106), май в предпазната ламарина стържеше при завой (наистина е нологично) .Кара така 1 седмица и след като не се оправи само отиде на баланс!
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”