Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Благодаря за бързия и навременен отговор 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
еее,недей с лошо де.Хората са достатъчно заетиangel_georgiev написа:Благодаря за бързия и навременен отговор

Има оставени телефони,отиди на място най-добре.Така ще разбереш с точност

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
По моя информация има само оригинални 285лв. за брой, само кажи и до 10 дни са тук.angel_georgiev написа:Аз искам да попитам в този сервиз, т. като явно са VW маняци, дали могат да ми намерят предни 2 калника от Golf 3 Cabrio 1998-2002, защото планирам един тунинг с фарове Hella за голф 3 кабрио и Голф 4, които са с дизайна на Голф 5, но никъде не откривам такива, а не искам да стане с преправяне![]()
Освен това предните и задните калници трябва да се раздуят! Ако може да го направите ми кажете цена (по добре на ЛС), за да го обмисля. 10Х предварително![]()
П.С.: Като прочетох по-горе написаното, личното ми мнение е, че колегата Илиев777 не е много прав
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
angel_georgiev написа:Благодаря за бързия и навременен отговор
Сега ти си наред

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scirocco gt написа:angel_georgiev написа:Благодаря за бързия и навременен отговор
Сега ти си наред
Ако е само до калниците ги взимам, но може ли да се провери дали трябва да се смения капак и броня (ако бронята е от Г4 може ли реплика?). Предлагам ако ги има частите да ми оставиш тел. на ЛС, за да се разберем как да ти оставя капаро

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доволен съм от сервиза, имах запитване и въпреки че Христо Петров бе извън страната пак задвижи нещата.
Предни дискове National, накладки ATE и заден лагер смениха професионално, като техника (Емо) не се плашеше да го гледам в ръцете и да отговаря на въпросите ми. При това в събота, отидох без предупреждение, а и те бяха в намален състав. На фона на много други сервизи, където те гонят да не ги гледаш и правят дивотии по колата ти, за което трябва да плащаш после това уважение към клиента си е рядкост и заслужава похвала.
А и обявената отстъпка за форумци си е в сила.
Явно трябва да се запозная и лично с Ицо.

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Аз да споделя също, преди седмица ходих в сервиза, общ преглед , какво не ми е наред ... 2 маншона ми смениха , предни накладки ...имало хляб но можело да се сменят - ок смениха ги, искаха и предни амортисьори да ми сменят ... ама тъкмо ги бях тествал при един гумаджия и си бяха ок. За смяна на спирачна течност ... гледам че имаше следи от източване (обезвъдушаване) само на две от 4 колела, може ли така да се смени добре таак спирачната течност ? Според мен - не ... както и да е колата ми стана в последния момент иначе щях да си изпусна срещаат в 19.30 , колата беше готова в 18.55. А направиха ми отстъпка 10 лева ! Все пак съм доволен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
angel_georgiev написа:scirocco gt написа:angel_georgiev написа:Благодаря за бързия и навременен отговор
Сега ти си наред
Ако е само до калниците ги взимам, но може ли да се провери дали трябва да се смения капак и броня (ако бронята е от Г4 може ли реплика?). Предлагам ако ги има частите да ми оставиш тел. на ЛС, за да се разберем как да ти оставя капаро
Още не мога да разбера как да си ги поръчам и освен тях ако може и това, но на каква цена е при Вас?
Ето: http://20054-fk-automotive.imosnet.de/s ... -rund.html
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”