Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот angel_georgiev » Сря 04 юли 2007 12:39

Благодаря за бързия и навременен отговор :evil:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: ре

Мнениеот LILO&STICH » Сря 04 юли 2007 13:10

angel_georgiev написа:Благодаря за бързия и навременен отговор :evil:
еее,недей с лошо де.Хората са достатъчно заети :idea:
Има оставени телефони,отиди на място най-добре.Така ще разбереш с точност :wink:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: re

Мнениеот scirocco gt » Сря 04 юли 2007 14:14

angel_georgiev написа:Аз искам да попитам в този сервиз, т. като явно са VW маняци, дали могат да ми намерят предни 2 калника от Golf 3 Cabrio 1998-2002, защото планирам един тунинг с фарове Hella за голф 3 кабрио и Голф 4, които са с дизайна на Голф 5, но никъде не откривам такива, а не искам да стане с преправяне :oops:
Освен това предните и задните калници трябва да се раздуят! Ако може да го направите ми кажете цена (по добре на ЛС), за да го обмисля. 10Х предварително :P

П.С.: Като прочетох по-горе написаното, личното ми мнение е, че колегата Илиев777 не е много прав :wink:
По моя информация има само оригинални 285лв. за брой, само кажи и до 10 дни са тук.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Сря 04 юли 2007 15:24

Сега ти си наред :wink:

Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот angel_georgiev » Чет 05 юли 2007 19:04

scirocco gt написа:

Ако е само до калниците ги взимам, но може ли да се провери дали трябва да се смения капак и броня (ако бронята е от Г4 може ли реплика?). Предлагам ако ги има частите да ми оставиш тел. на ЛС, за да се разберем как да ти оставя капаро :wink:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Съб 07 юли 2007 17:15

Благодарности на Ицо.., днес в последния момент Събота... към 4 и нещо, реших да сменя маслото и масления филтър на колата... и той се отзова веднага... Отношението на хората работещи там също е много добро..., няма да те гледат на криво, каквото ги попиташ веднага ти отговарят и те посъветват... :applause:

Потребителски аватар
varbanoff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varbanoff » Нед 08 юли 2007 9:01

Да попитам Ицо дали се занимават с автоматични скорости. Става дума за смяня на масло+гарнитура и филтър-при мене не се сменя а се пере само :?:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Пон 09 юли 2007 7:46

varbanoff написа:Да попитам Ицо дали се занимават с автоматични скорости. Става дума за смяня на масло+гарнитура и филтър-при мене не се сменя а се пере само :?:
Дай малко повече инфо за колата, но на лични ако може :wink:

Потребителски аватар
Tatrata
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: ABF

Мнениеот Tatrata » Вто 10 юли 2007 19:25

Ице, днес бях в сервиза на Константин Величков и Стамболийски за да сменям пружините. Обслужването беше СУПЕР, а момчетата...... малко се поомориха, но свършиха ПЕРФЕКТНА работа, даже и ме посъветваха за неща, които трябва да сменя в най-скоро време. Хиляди благодарности и успех !!!

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Сря 18 юли 2007 16:30

Незнам като сервиз как са ,но като клиенти са супер ЕВАЛА 10+ от мен :да: :да: :да: Като гледам отзивите мисля че и като сервиз се справят чудесно

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Нед 29 юли 2007 18:08

Доволен съм от сервиза, имах запитване и въпреки че Христо Петров бе извън страната пак задвижи нещата. :shock Предни дискове National, накладки ATE и заден лагер смениха професионално, като техника (Емо) не се плашеше да го гледам в ръцете и да отговаря на въпросите ми. При това в събота, отидох без предупреждение, а и те бяха в намален състав. На фона на много други сервизи, където те гонят да не ги гледаш и правят дивотии по колата ти, за което трябва да плащаш после това уважение към клиента си е рядкост и заслужава похвала. :D А и обявената отстъпка за форумци си е в сила. :wink: Явно трябва да се запозная и лично с Ицо.

dembi
Автомобил: golf 3
Двигател: 2e

Мнениеот dembi » Нед 29 юли 2007 20:24

аз също сам много доволен от сервиза :Mr Green Fun .от 3 години съм им редовен клиент,винаги когато имам нужда сам там и винаги оставам доволен :lol: и при това ми се струва доста евтино..благодаря на целиа екип :wink:

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пон 30 юли 2007 12:46

Аз да споделя също, преди седмица ходих в сервиза, общ преглед , какво не ми е наред ... 2 маншона ми смениха , предни накладки ...имало хляб но можело да се сменят - ок смениха ги, искаха и предни амортисьори да ми сменят ... ама тъкмо ги бях тествал при един гумаджия и си бяха ок. За смяна на спирачна течност ... гледам че имаше следи от източване (обезвъдушаване) само на две от 4 колела, може ли така да се смени добре таак спирачната течност ? Според мен - не ... както и да е колата ми стана в последния момент иначе щях да си изпусна срещаат в 19.30 , колата беше готова в 18.55. А направиха ми отстъпка 10 лева ! Все пак съм доволен :D

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пет 03 авг 2007 13:09

Сега видях че има тема за ХЕЕД 91 - пишете ме и мене в недоволните.
Обяснил съм на адаша Ицо защо :idea:

Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот angel_georgiev » Нед 05 авг 2007 20:48

angel_georgiev написа:
scirocco gt написа:

Ако е само до калниците ги взимам, но може ли да се провери дали трябва да се смения капак и броня (ако бронята е от Г4 може ли реплика?). Предлагам ако ги има частите да ми оставиш тел. на ЛС, за да се разберем как да ти оставя капаро :wink:

Още не мога да разбера как да си ги поръчам и освен тях ако може и това, но на каква цена е при Вас?

Ето: http://20054-fk-automotive.imosnet.de/s ... -rund.html

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”