някой съжалява ли че има Голф

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
golf4oli
Автомобил:
Двигател:

някой съжалява ли че има Голф

Мнениеот golf4oli » Сря 11 юли 2007 8:37

каква кола е голфа , някой съжалявя ли , че го има - ако трябва да се избира измежду Вектра, лагуна , авенсис,астра,къде стои той , цена,и въобще,като поддръжка - разваля ли се. въпроса ми е за кола на старо

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Сря 11 юли 2007 8:44

1-во едвали тук ще някой ще ти каже нещо лошо за голф, като същото се отнася и за всеки друг форум на дадените марки.
2-ро голф е с много дълга история а ти дори неказваш за кои точно питаш. Поне дай година и двигател

а и на другите ти избори може

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Re: някой съжалява ли че има Голф

Мнениеот emdless4 » Сря 11 юли 2007 9:12

golf4oli написа:каква кола е голфа , някой съжалявя ли , че го има - ако трябва да се избира измежду Вектра, лагуна , авенсис,астра,къде стои той , цена,и въобще,като поддръжка - разваля ли се. въпроса ми е за кола на старо

Съжалявам, да... Че всеки като ме види с голфа иска да ме изпревари, да ме засече, да мине отдясно, да се дръпне с мен, да мине отгоре ми, да се телепортира, да се самоинициализира, да прелети наблизо, да свари зимнина, .. и разни други подправки! :lol:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 11 юли 2007 9:14

Имаше един Пинокио (или нещо такова беше)... Той съжеляваше че има голф :lol:

pinokio написа:купих си голф 3 аее , и вече изгубих надежда , че може да ме закара от точка да точка , сменях семеринг на скоростната кутия , сменях мека връзка , сменях амортисиори , сменях съединител , сменях спирачки , сега се прееба хидравликата , очаквам да се преебе дроселната клапа има признаци вече за това , въобще това е една съборетина , която реални , за да е вземеш трябва да ти дадат пари , за да има с какво да плащаш ремонтите , а заебравих да кажа , че купих чисто нови летни гуми , сменил съм маслото на скоростната кутия ,англенажен ремък филтри , милтри , и тази кола ми се отплаща отново с повреда прееба се хидравликата , няма да е за последно , а ти не се чуди ще сбъркаш с голфа , ккакто сбърках аз , всички стари голфове , които се внасят са абсолютни бракми , не стават за нищо , много си мислех , че голф е здрава кола и си заслужава цената ,ТОВА СА САМО МИТОВЕ , ВСИЧКИ ДРУГИ КОЛИ СА НЕ ПО МАЛКО ЗДРАВИ ОТ ТОЗИ Г-Ф

eй го на и него

Последна промяна от scuba на Сря 11 юли 2007 9:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 11 юли 2007 9:23

Мен ме е яд, че много се крадат :mad: На ******* не им пречи, че имаш каско: колата ти остава без някой декоративни елементи: лайсни, капачки, чистачки, огледала, бленди и каквото още се сетиш...
Иначе като всяка кола се чупи, но болките при всички Голфове от една серия са едни и същи. Всичко е въпрос и на късмет!
Аз съм доволен :D

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 11 юли 2007 9:30

Малък багажник. Друго няма.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 11 юли 2007 9:53

Ужасно съжалявам, че карам Голф. За 1 година и почти 15 000 километра 1 кусур не мога да му открия, мамка му и таралясник! Ей така - едно кусурче конструктивно - за цвят - ама няяяяямааа! :lol:
:drive И също - прекалено много ме слуша и твърде хубава работа ми върши - не е нормално това - как е възможно!
:dance: Мисля да си взема едно Фиатче Браво- 2000 година, с всички екстри - за около 3000 го дават - супер сделка - и после направо го оставям в сервиза с резервирано място и си купувам карта за градския транспорт. :don't worry : vw fen

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Сря 11 юли 2007 10:04

Аз съжалявам ,че продадох моя !

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Сря 11 юли 2007 10:19

connor cane написа:Ужасно съжалявам, че карам Голф. За 1 година и почти 15 000 километра 1 кусур не мога да му открия, мамка му и таралясник! Ей така - едно кусурче конструктивно - за цвят - ама няяяяямааа! :lol:
:drive И също - прекалено много ме слуша и твърде хубава работа ми върши - не е нормално това - как е възможно!
:dance: Мисля да си взема едно Фиатче Браво- 2000 година, с всички екстри - за около 3000 го дават - супер сделка - и после направо го оставям в сервиза с резервирано място и си купувам карта за градския транспорт. :don't worry : vw fen

не си вземай браво! вземи си едно голфче 1,4 с ръчни жамци и шибадах да те охлажда през лятото, далавера 92 год 4500 кво му плащаш? само да не се прецака хидравликата, да не свършат накладките, да не изгният гърнетата, да не трябва да сменяш дросел или семеринг на скоростна кутия :wink:

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Сря 11 юли 2007 10:22

scuba написа:Имаше един Пинокио (или нещо такова беше)... Той съжеляваше че има голф :lol:
mnogo mer buzikash eii:)
pinokio написа:купих си голф 3 аее , и вече изгубих надежда , че може да ме закара от точка да точка , сменях семеринг на скоростната кутия , сменях мека връзка , сменях амортисиори , сменях съединител , сменях спирачки , сега се прееба хидравликата , очаквам да се преебе дроселната клапа има признаци вече за това , въобще това е една съборетина , която реални , за да е вземеш трябва да ти дадат пари , за да има с какво да плащаш ремонтите , а заебравих да кажа , че купих чисто нови летни гуми , сменил съм маслото на скоростната кутия ,англенажен ремък филтри , милтри , и тази кола ми се отплаща отново с повреда прееба се хидравликата , няма да е за последно , а ти не се чуди ще сбъркаш с голфа , ккакто сбърках аз , всички стари голфове , които се внасят са абсолютни бракми , не стават за нищо , много си мислех , че голф е здрава кола и си заслужава цената ,ТОВА СА САМО МИТОВЕ , ВСИЧКИ ДРУГИ КОЛИ СА НЕ ПО МАЛКО ЗДРАВИ ОТ ТОЗИ Г-Ф

eй го на и него

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Сря 11 юли 2007 10:27

не мога да съжалявам,че си купих АЕЕ вярно много се разваля , ама пък виж утре съм станал автомонтиор и в това си има хубаво , само съвет не повече от 2500 маааксимум 3000 лева за АЕЕ
всяка седмица сме на ремонт иначе е красива кола , но много чуплива , абе за стара барака на над 10 год какво може да очакваш дори и голф да е цената му е безумно висока внимавай с цената защото ще последва мощна атака от ремонти , да започна ли да ги изброявам .... каквато и кола да вземеш над 10 години си приготви поне още 2 000

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 11 юли 2007 10:40

pakumba написа:
connor cane написа:Ужасно съжалявам, че карам Голф. За 1 година и почти 15 000 километра 1 кусур не мога да му открия, мамка му и таралясник! Ей така - едно кусурче конструктивно - за цвят - ама няяяяямааа! :lol:

не си вземай браво! вземи си едно голфче 1,4 с ръчни жамци и шибадах да те охлажда през лятото, далавера 92 год 4500 кво му плащаш? само да не се прецака хидравликата, да не свършат накладките, да не изгният гърнетата, да не трябва да сменяш дросел или семеринг на скоростна кутия :wink:

Зa 4500 можеш да си купиш точно два броя от така описания Голф. Само да ти кажа, че моя няма хидравлика и се набирам на волана като паркирам, ама то в това е удоволствието :wink:
Струва ми се че в този форум са се навъдили прекалено много семколюпци, които явно няма с какво да запълват времето си и ненужно оспамват темите - тук е за шофьори, собственици и фенове на ФВ - за другите, които искат да се правят на остроумни, има форуми на Фиат, Опел, Рено и т.н. - всеки си има вкус и предпочитание за кола.

А колегата Пинокио просто е случил на кофти поддържана от предишния собственик кола - която случайно се е оказала Голф - можеше да е Астра, Хонда, Фиат, Ролс-Ройс :lol: :D :wink: - мърлявата поддръжка не прощава на никого. Така че следващия път като си взима кола колегата да гледа хубаво и ако не разбира, да вземе със себе си някой, който може да му даде меродавно мнение. Тука не е място за хленчене и оплакване, а за споделяне и решаване на проблеми. :wink: :idea: :arrow:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 11 юли 2007 11:28

Аз съжалявам само заради това,че 2 години карах Форд...

Потребителски аватар
bobiai
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobiai » Сря 11 юли 2007 11:35

купете си Венто като неискате Голф
то има повече предимства.апук и няма да съжалявате....

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: някой съжалява ли че има Голф

Мнениеот Stefan » Сря 11 юли 2007 11:43

golf4oli написа:...някой съжалявя ли , че го има...

:no-no

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”