някой съжалява ли че има Голф
-
- Автомобил:
- Двигател:
някой съжалява ли че има Голф
каква кола е голфа , някой съжалявя ли , че го има - ако трябва да се избира измежду Вектра, лагуна , авенсис,астра,къде стои той , цена,и въобще,като поддръжка - разваля ли се. въпроса ми е за кола на старо
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: някой съжалява ли че има Голф
golf4oli написа:каква кола е голфа , някой съжалявя ли , че го има - ако трябва да се избира измежду Вектра, лагуна , авенсис,астра,къде стои той , цена,и въобще,като поддръжка - разваля ли се. въпроса ми е за кола на старо
Съжалявам, да... Че всеки като ме види с голфа иска да ме изпревари, да ме засече, да мине отдясно, да се дръпне с мен, да мине отгоре ми, да се телепортира, да се самоинициализира, да прелети наблизо, да свари зимнина, .. и разни други подправки!

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имаше един Пинокио (или нещо такова беше)... Той съжеляваше че има голф
eй го на и него

pinokio написа:купих си голф 3 аее , и вече изгубих надежда , че може да ме закара от точка да точка , сменях семеринг на скоростната кутия , сменях мека връзка , сменях амортисиори , сменях съединител , сменях спирачки , сега се прееба хидравликата , очаквам да се преебе дроселната клапа има признаци вече за това , въобще това е една съборетина , която реални , за да е вземеш трябва да ти дадат пари , за да има с какво да плащаш ремонтите , а заебравих да кажа , че купих чисто нови летни гуми , сменил съм маслото на скоростната кутия ,англенажен ремък филтри , милтри , и тази кола ми се отплаща отново с повреда прееба се хидравликата , няма да е за последно , а ти не се чуди ще сбъркаш с голфа , ккакто сбърках аз , всички стари голфове , които се внасят са абсолютни бракми , не стават за нищо , много си мислех , че голф е здрава кола и си заслужава цената ,ТОВА СА САМО МИТОВЕ , ВСИЧКИ ДРУГИ КОЛИ СА НЕ ПО МАЛКО ЗДРАВИ ОТ ТОЗИ Г-Ф
eй го на и него
Последна промяна от scuba на Сря 11 юли 2007 9:25, променено общо 1 път.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Мен ме е яд, че много се крадат
На ******* не им пречи, че имаш каско: колата ти остава без някой декоративни елементи: лайсни, капачки, чистачки, огледала, бленди и каквото още се сетиш...
Иначе като всяка кола се чупи, но болките при всички Голфове от една серия са едни и същи. Всичко е въпрос и на късмет!
Аз съм доволен

Иначе като всяка кола се чупи, но болките при всички Голфове от една серия са едни и същи. Всичко е въпрос и на късмет!
Аз съм доволен

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Ужасно съжалявам, че карам Голф. За 1 година и почти 15 000 километра 1 кусур не мога да му открия, мамка му и таралясник! Ей така - едно кусурче конструктивно - за цвят - ама няяяяямааа!
И също - прекалено много ме слуша и твърде хубава работа ми върши - не е нормално това - как е възможно!
Мисля да си взема едно Фиатче Браво- 2000 година, с всички екстри - за около 3000 го дават - супер сделка - и после направо го оставям в сервиза с резервирано място и си купувам карта за градския транспорт.

connor cane написа:Ужасно съжалявам, че карам Голф. За 1 година и почти 15 000 километра 1 кусур не мога да му открия, мамка му и таралясник! Ей така - едно кусурче конструктивно - за цвят - ама няяяяямааа!![]()
И също - прекалено много ме слуша и твърде хубава работа ми върши - не е нормално това - как е възможно!
Мисля да си взема едно Фиатче Браво- 2000 година, с всички екстри - за около 3000 го дават - супер сделка - и после направо го оставям в сервиза с резервирано място и си купувам карта за градския транспорт.
![]()
не си вземай браво! вземи си едно голфче 1,4 с ръчни жамци и шибадах да те охлажда през лятото, далавера 92 год 4500 кво му плащаш? само да не се прецака хидравликата, да не свършат накладките, да не изгният гърнетата, да не трябва да сменяш дросел или семеринг на скоростна кутия

-
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Имаше един Пинокио (или нещо такова беше)... Той съжеляваше че има голф
mnogo mer buzikash eii:)pinokio написа:купих си голф 3 аее , и вече изгубих надежда , че може да ме закара от точка да точка , сменях семеринг на скоростната кутия , сменях мека връзка , сменях амортисиори , сменях съединител , сменях спирачки , сега се прееба хидравликата , очаквам да се преебе дроселната клапа има признаци вече за това , въобще това е една съборетина , която реални , за да е вземеш трябва да ти дадат пари , за да има с какво да плащаш ремонтите , а заебравих да кажа , че купих чисто нови летни гуми , сменил съм маслото на скоростната кутия ,англенажен ремък филтри , милтри , и тази кола ми се отплаща отново с повреда прееба се хидравликата , няма да е за последно , а ти не се чуди ще сбъркаш с голфа , ккакто сбърках аз , всички стари голфове , които се внасят са абсолютни бракми , не стават за нищо , много си мислех , че голф е здрава кола и си заслужава цената ,ТОВА СА САМО МИТОВЕ , ВСИЧКИ ДРУГИ КОЛИ СА НЕ ПО МАЛКО ЗДРАВИ ОТ ТОЗИ Г-Ф
eй го на и него
-
- Автомобил:
- Двигател:
не мога да съжалявам,че си купих АЕЕ вярно много се разваля , ама пък виж утре съм станал автомонтиор и в това си има хубаво , само съвет не повече от 2500 маааксимум 3000 лева за АЕЕ
всяка седмица сме на ремонт иначе е красива кола , но много чуплива , абе за стара барака на над 10 год какво може да очакваш дори и голф да е цената му е безумно висока внимавай с цената защото ще последва мощна атака от ремонти , да започна ли да ги изброявам .... каквато и кола да вземеш над 10 години си приготви поне още 2 000
всяка седмица сме на ремонт иначе е красива кола , но много чуплива , абе за стара барака на над 10 год какво може да очакваш дори и голф да е цената му е безумно висока внимавай с цената защото ще последва мощна атака от ремонти , да започна ли да ги изброявам .... каквато и кола да вземеш над 10 години си приготви поне още 2 000
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
pakumba написа:connor cane написа:Ужасно съжалявам, че карам Голф. За 1 година и почти 15 000 километра 1 кусур не мога да му открия, мамка му и таралясник! Ей така - едно кусурче конструктивно - за цвят - ама няяяяямааа!![]()
![]()
не си вземай браво! вземи си едно голфче 1,4 с ръчни жамци и шибадах да те охлажда през лятото, далавера 92 год 4500 кво му плащаш? само да не се прецака хидравликата, да не свършат накладките, да не изгният гърнетата, да не трябва да сменяш дросел или семеринг на скоростна кутия
Зa 4500 можеш да си купиш точно два броя от така описания Голф. Само да ти кажа, че моя няма хидравлика и се набирам на волана като паркирам, ама то в това е удоволствието

Струва ми се че в този форум са се навъдили прекалено много семколюпци, които явно няма с какво да запълват времето си и ненужно оспамват темите - тук е за шофьори, собственици и фенове на ФВ - за другите, които искат да се правят на остроумни, има форуми на Фиат, Опел, Рено и т.н. - всеки си има вкус и предпочитание за кола.
А колегата Пинокио просто е случил на кофти поддържана от предишния собственик кола - която случайно се е оказала Голф - можеше да е Астра, Хонда, Фиат, Ролс-Ройс

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: някой съжалява ли че има Голф
golf4oli написа:...някой съжалявя ли , че го има...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”