АКУМУЛАТОР!!!
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
АКУМУЛАТОР!!!
Голям резил ми се случи!!!Сутринта в 7:00 вместо да тръгна за София се забавлявах със сваляне на акумулатора!!!Конкретно въпроса ми е какъв трябва да е акумулатора за голф3 1.9д?Стария с който беше не може да се разбере и няма ясна индикация явно е на доста годинки!!!
Последна промяна от THE BATUGATA на Сря 11 юли 2007 18:14, променено общо 1 път.
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
vasstop написа:G3 написа:става и на бутане
дърпаш ли обогатителя?
Да бе да, ти бутал ли си дизел до сега да запали?
аз ако не съм бутал.... братко нема кой
1-вия ни голф2 1.6 тд, преди да го смениме палеше само лятото и само на 3-та скорост
и AAZ-то в гаража и то доста бутане е видело от акумулаторите ми..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да за дизел иска много ампери. От почти никоя бензинка не става. Даже сме пробвали 4-5 пъти да закачаме с кабели към работеща бензинка и пак не се получава...
Пък и не само към коли ами и към бусове бензинови трудно се получи номера.
Само замалко да запалим "оргиналните" кабели дето продават ...

Само замалко да запалим "оргиналните" кабели дето продават ...

Последна промяна от black` на Сря 11 юли 2007 18:27, променено общо 1 път.
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- G3
това е абсолютна смешка нищо такова нема!!!black` написа:Да за дизел иска много ампери. От почти никоя бензинка не става
какви са тия покойници дето се опитвате да ги палите бре колеги ?
аз местех 45 амперов акумулатор(поради липса на друг) от ААЗ 1.9ТД на ЕЗ 1.6 карбуратор и пак го палех трудно ЕЗ-то
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурен ли си че е смешка айде ела тогава да запалиш 2.8 HDI на 50 000 чисто нов е почти с тоя 45 ампера да те видим кво е смешка?
После ще те пусна да се пробваш и на един по-малък който е 2.0 пак почти нов ... Много ги разбираш дизелите явно...
Покойник явно е тоя дизел дето е палел с малкото ток щото му е избягала компресията по пътя ...
Е и това ли е смешка? Щото дизела пали на компресия само ...

Покойник явно е тоя дизел дето е палел с малкото ток щото му е избягала компресията по пътя ...

Ако новият бензинов мотор има 14 бара компресия, то новият дизел е с 34-36 бара.
Е и това ли е смешка? Щото дизела пали на компресия само ...

- G3
black` написа:Сигурен ли си че е смешка айде ела тогава да запалиш 2.8 HDI на 50 000 чисто нов е почти с тоя 45 ампера да те видим кво е смешка?После ще те пусна да се пробваш и на един по-малък който е 2.0 пак почти нов да се пробваш... Много ги разбираш дизелите явно...
![]()
![]()
Покойник явно е тоя дизел дето е палел с малкото ток щото му е избягала компресията по пътя явно ...
тия по 2.8 ти си ги пали , тука става въпрос за голф 1,9 моя ааз пали 2 секунди зимата БЕЗ ОБОГАТИТЕЛ!!! с обогатител само секваш и пали се 1
купуваите акуми.... трошете глави
- G3
аааа виждал съм , на трактор владимировец или ЮМЗ беше .... аххахахах умна работа, а коли има ли с пусков двигател? хахахахх аз да те питам виждал ли си ?black` написа:G3 Бате едно ще ти кажа явно не си виждал пусков двигател на дизелов мотор за да говориш че иска ток колкото бензина... Нищо лично.![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”