Значи първоначално проблема беше следния при даване на контакт лампата за ABS светваше и изгасяше като кода беше преден ляв датчик.При подаване на маса на единиа от куплонзите под скоростния лост(някъде из форума Васко 1 беше обяснил) ми даваше преден десен датчик.след дълго мерене гърчене и кво ли не на кабелите установих че уш преден десен датчик прави парчета от кабела.За секи случаи включих 2 мултицета 1 на предно дясно а др на задно дясно и я подкарах напреженията и на 2 та датчика се колебаеха стабилно като на предния бяха по ниски.Така и така не бачкаше резнах кабела близо до датчика и го смених с друг(за споиките гаранции давам) после и горе в дигателния кош същата процедура.Резултата при 20-30 КМ 1,5V(с мултицета) и не се колебае.Вклучвам сичко пак и лудичкия ABS пак същата песен +грешкаи в задния десен датчик.Викам си ша пробвам и с другия заден датчик изключих го след тва пак проверих за грешките и него го доде че небачка.Вклучих го обратно и ония лудия пак вика преден и заден ляв и десен датчици.Е тва ми е епопеятя акомулатора изклучвах не помага.А ми се е случвало преди при контакт да минава чека на ABS успешно и да загася ма тва на 20 пъти 1,2,3 пъти ма тва когато си иска и колкото си иска.Сам ли си чисти грешките или иска да го побутна някъде.Помагаите