nanek написа:Проблема съм го описал даже мн добре, тва че ти немоеш да го асимилираш тва е друг твой си проблем. Ако моеш с нещо да помогнеш, ще съм ти благодарен, ако смяташ да ме критикуваш може да си го спестиш. Просто не кликвай в/у тая тема...kam_tod написа:Като нямаш пари за какво пищиш?
Нито можеж да прегледаш лагери, нито да смениш, нито нищо, какво искаш, да напишем нещо и колата да се оправи? Няма да стане.
Пък и проблема никак не е ясен, поне не можеш да го опишеш като хората, ту го има, ту го няма, отхвърляш всяко мнение, или казваш че нямаш пари. Как очкваш да ти помогнем, ти кажи!
Поздрави.
Слушай сега любезни ми съгражданино!Първо се успокой и не обръщай внимание на закачките.Форум е какво да правиш!Ясно е ,че понякога трудно се определя откъде е шумът ако си вътре в купето.
Второ....опитай да стоиш отвън и някой да кара колата край теб .....иди на паркинга до хотел ДАЛАС( преди Горчивата чешма) той е удобен за това.....тогава може да чуеш точно откъде идва шумът....и запомни от мен ....никога не бързай с каквато и да е интервенция,ако не си поставил диагнозата!!!!Иначе наистина ще останеш без пари....