relaxxx написа:Ae сега пак гледах за гърците че сечали глави с глобите там. Та интересно ми беше, имат ли право шофьорите в гърция да ползват радар-детектори?
Категорично са забранени в Гърция радар-детекторите !
Audi_RS* написа:Само да вметна че това "Стреляне" за което говорите може да го избегнете като имате радар детектор и като ви писне,натискате рязко спирачките (разбирасе гледате зад вас да няма някой),така радара показва много по-малка скорост. Те като ви видят и го включат изпращат сигнал до колата който трябва да се отрази,съответно радар-детектора го е засякъл сигнала още в самото му изпращане за това имате няколко секунди да реагирате. Общо взето това е което съм чел по разни форуми и са ми споделяли...
Audi_RS* написа:Само да вметна че това "Стреляне" за което говорите може да го избегнете като имате радар детектор и като ви писне,натискате рязко спирачките (разбирасе гледате зад вас да няма някой),така радара показва много по-малка скорост. Те като ви видят и го включат изпращат сигнал до колата който трябва да се отрази,съответно радар-детектора го е засякъл сигнала още в самото му изпращане за това имате няколко секунди да реагирате. Общо взето това е което съм чел по разни форуми и са ми споделяли...
DragoGT написа:дрън дрън а сега теория
1-во всичко става за някакви части от секундата
2-ро за да засече радар-детектора сигнала на радара самият сигнал трябва да е стигнал до детектора нали? А той милия е в колата...
тоест изписка ли радара на умряло (най-висока степен) можеш просто да намалиш и да гледаш смирено
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта