Поправка на интеркулер/авточасти за ударената ми кола?/

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Поправка на интеркулер/авточасти за ударената ми кола?/

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 16 юли 2007 8:27

В Събота един чичо с жигулка пускаше по инерция в мойта лента и ми забърса предницата/хубавото е че неговото ГО ще ми плаща-ама пък с разправий :cry: /.Частите който са аут са калник,предна броня,фар,решетка,интеркулер и разни малки бленди,пласмаси и т.н.Фарове вече намерих от един колега от форума.Интересуваме най-вече бронята -каква и от къде да не се нахендра на нещо турско дето не пасва.Калник вероятно нов :? .Решетка гледам един пич продава ама е черна и незнам дали подлежи на боядисване щото металната част е малка :cry: .Също за кулера съвсем не знам от къде да поръчам или да се пробвам да ремонтирам моя :?

Последна промяна от Rabbit_TDI на Нед 22 юли 2007 13:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 16 юли 2007 11:37

:arrow:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 16 юли 2007 11:59

Според мен трябва да провериш първо по моргите какво има... Броня задължително от морга а не от магазин защото от магазин са турски. Когато си купуваш бронята я огледай от вътрешната страна и търси някъде да пише VW AUDI .. нещо такова беше защото и по моргите понякога продават боклуци, мен 1 път се опитаха да ме метнат ама не им мина номера. За калник може би ще е по добре да е нов щото не го знаеш оня дали няма да е крив. Така един приятел си купи стар калник и се наложи да му изчукат стария смачкан калник .... Кулер вече не мога да ти кажа и също не знам къде в Карлово има морги ... дано съм помогнал поне малко.

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Пон 16 юли 2007 12:01

Виж някоя току що ударена, има доста по моргите, ламарините по-добре нови, така и така ще боядисваш :blueeye: Ако отдавна си мечтаеш да я превърнеш в красавица - сега е момента - вадиш 1-2 хилки и :077:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пон 16 юли 2007 12:27

Но оглеждаи внимателно както казва колегата защото и по моргите вече е пълно с ментаци.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 16 юли 2007 12:30

наскоро колегата Никси пусна на части още една тройка....имам предвид за бронята, защото найстина е по-добре стара оригинална броня отколкото нова ама менте :roll:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 16 юли 2007 12:36

С халогени,бленди,мигачи аз мога да помогна.Търкалят ми се в гаража.Иначе ако не е много ударен не се занимавай да търсиш калник, щото тия с облия мигач са много кът.Колкото до брони, намират се навсякъде.Решетки също.Успех.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 16 юли 2007 13:55

Ми аз съм в Сф и колата е в Карлово.Така че ако някой знае броня в София да пише/иначе пратих ЛС на Никси ама отодавна ги няма/.Лошото е че сички коли са с преден удар и нямат брони :cry: - и аз се притеснявах от тва че новите/турски нестават/.Калника не виждам как ще се оправи :cry: и ще гледам нов-само и там да няма някоя врътка като броните :cry: Иначе по малките нещо за сега не ги мисля/бленди,мигачи.../ щото не знам кой са найстина счупени/иначе благодарско на колегата Kozunak-като направя основното ще пиша/.Другото е за преобразяването ама аз не съм фен/единствено може би ще се кефа да заприлбича на юбилейка :lol: / пък и нямам въпросните 1-2к :cry: /отделно и колата не е толкова зле помляна/

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 16 юли 2007 15:28

Като си в София ... мини през Италиянеца и по Симеон, а ако имаш време може и да пообиколиш моргите на околовръстното, но първо при Италиянеца. Според мен той ще има брони .. друго място се сетих на кръговото на сточна гара се завърташ и тръгваш по К. Стоилов посока Козлодуй. От дясно има много брони а от ляво точно срещу броните има една моргичка. Не е лошо и там да провериш. Ако се сетя и на друго място ще ти пиша.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пон 16 юли 2007 17:29

Батинка виж тая тема. Пича е много точен!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 16 юли 2007 19:58

CRX Racing написа:Батинка виж тая тема. Пича е много точен!

Ама той продава за Г2 :cry: Ще се обикалят морги май.Неска говорих с човека дето ще ми я прави да провера по моргите и ако не в Интеркар :cry:

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пон 16 юли 2007 22:13

Rabbit_TDI написа:
CRX Racing написа:Батинка виж тая тема. Пича е много точен!

Ама той продава за Г2 :cry: Ще се обикалят морги май.Неска говорих с човека дето ще ми я прави да провера по моргите и ако не в Интеркар :cry:

Бате сори, виде ми се че караш 2-ка. Питай niksi той имаше неща за продаване.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=43791

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 18 юли 2007 0:46

Със частите за сега всички части колегата ilkomotor ми предлга нови на доста сносни цени и качество.Колегата tosho_vr6 ми предлага черен калник/чакам снимки/ - обаче като се замисля ,че може да е леко крив и е черен на звят/вероятно трябва да се свали боята и да се боядише наново :cry: / вероятно ще предпочета нов пък макар и не оригиналин.За бронята обаче ми е голямото чудене.От една страна е новата която е полска и е черна ,а трябва да ми я боядисат щото старта беше боядисана.От другата страна е стара броня която ми я предложи letajanta ама е сива :cry: -тук също незнам дали трябва да се сваля старата боя ,некви грундове и т.н. :cry: Ако може някой по запознат да ме посъветва и да разясни какви са проблемите при лбоядисването на едната и другата :?: Отделно колегата е направил снимка на бронята/доколкото разбирам не е негова/,но незнам къде да гледам за евентулани счупвания-някой има ли си напредстава как се закача към предната греда :?:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Сря 18 юли 2007 1:00

И нови части да вземеш пак ще трябва подготовка за боядисване ,не може да се ''маже'' направо отгоре,според мен вземай втора ръка но оригинални.Предполагам че ти се ще ако мое да вземеш втора ръка части с твоя цвят и направо да слагаш и да потегляш ама е трудна тая :wink:

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Сря 18 юли 2007 16:16

Rabbit_TDI написа:......

Пиши ЛС на teneketo :wink:

landwarrior отдавна не съм те засичал да пишеш във форума :D Ти ме доведе тука 8)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”