Поправка на интеркулер/авточасти за ударената ми кола?/
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Поправка на интеркулер/авточасти за ударената ми кола?/
В Събота един чичо с жигулка пускаше по инерция в мойта лента и ми забърса предницата/хубавото е че неговото ГО ще ми плаща-ама пък с разправий
/.Частите който са аут са калник,предна броня,фар,решетка,интеркулер и разни малки бленди,пласмаси и т.н.Фарове вече намерих от един колега от форума.Интересуваме най-вече бронята -каква и от къде да не се нахендра на нещо турско дето не пасва.Калник вероятно нов
.Решетка гледам един пич продава ама е черна и незнам дали подлежи на боядисване щото металната част е малка
.Също за кулера съвсем не знам от къде да поръчам или да се пробвам да ремонтирам моя 
Последна промяна от Rabbit_TDI на Нед 22 юли 2007 13:10, променено общо 2 пъти.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен трябва да провериш първо по моргите какво има... Броня задължително от морга а не от магазин защото от магазин са турски. Когато си купуваш бронята я огледай от вътрешната страна и търси някъде да пише VW AUDI .. нещо такова беше защото и по моргите понякога продават боклуци, мен 1 път се опитаха да ме метнат ама не им мина номера. За калник може би ще е по добре да е нов щото не го знаеш оня дали няма да е крив. Така един приятел си купи стар калник и се наложи да му изчукат стария смачкан калник .... Кулер вече не мога да ти кажа и също не знам къде в Карлово има морги ... дано съм помогнал поне малко.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Ми аз съм в Сф и колата е в Карлово.Така че ако някой знае броня в София да пише/иначе пратих ЛС на Никси ама отодавна ги няма/.Лошото е че сички коли са с преден удар и нямат брони
- и аз се притеснявах от тва че новите/турски нестават/.Калника не виждам как ще се оправи
и ще гледам нов-само и там да няма някоя врътка като броните
Иначе по малките нещо за сега не ги мисля/бленди,мигачи.../ щото не знам кой са найстина счупени/иначе благодарско на колегата Kozunak-като направя основното ще пиша/.Другото е за преобразяването ама аз не съм фен/единствено може би ще се кефа да заприлбича на юбилейка
/ пък и нямам въпросните 1-2к
/отделно и колата не е толкова зле помляна/
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като си в София ... мини през Италиянеца и по Симеон, а ако имаш време може и да пообиколиш моргите на околовръстното, но първо при Италиянеца. Според мен той ще има брони .. друго място се сетих на кръговото на сточна гара се завърташ и тръгваш по К. Стоилов посока Козлодуй. От дясно има много брони а от ляво точно срещу броните има една моргичка. Не е лошо и там да провериш. Ако се сетя и на друго място ще ти пиша.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Батинка виж тая тема. Пича е много точен!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0
- Rabbit_TDI
- Контакти:
CRX Racing написа:Батинка виж тая тема. Пича е много точен!
Ама той продава за Г2
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:CRX Racing написа:Батинка виж тая тема. Пича е много точен!
Ама той продава за Г2Ще се обикалят морги май.Неска говорих с човека дето ще ми я прави да провера по моргите и ако не в Интеркар
Бате сори, виде ми се че караш 2-ка. Питай niksi той имаше неща за продаване.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=43791
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Със частите за сега всички части колегата ilkomotor ми предлга нови на доста сносни цени и качество.Колегата tosho_vr6 ми предлага черен калник/чакам снимки/ - обаче като се замисля ,че може да е леко крив и е черен на звят/вероятно трябва да се свали боята и да се боядише наново
/ вероятно ще предпочета нов пък макар и не оригиналин.За бронята обаче ми е голямото чудене.От една страна е новата която е полска и е черна ,а трябва да ми я боядисат щото старта беше боядисана.От другата страна е стара броня която ми я предложи letajanta ама е сива
-тук също незнам дали трябва да се сваля старата боя ,некви грундове и т.н.
Ако може някой по запознат да ме посъветва и да разясни какви са проблемите при лбоядисването на едната и другата
Отделно колегата е направил снимка на бронята/доколкото разбирам не е негова/,но незнам къде да гледам за евентулани счупвания-някой има ли си напредстава как се закача към предната греда 
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”