П.С. Разбрах, че още един пич се оплаква, че компа му не може да зареди веднага след като е направил ъпдейт

blue_shadow написа:Привет, един приятел вчера ми донесе компютъра си защото, след като се е ъпдейтнал windows-a компютъра се е рестртирал и повече не е могъл да зареди - стига до надписа Windows XP Profesional и повече не може да отдъбнеАз му обещах да му поправя грешките или да го преинсталирам, но уви - като за начало не мога да вляза в нито една от опциите на "safe mode", компа не може да зареди и от опцията "last known good configuration". Като за капак не мога да преинсталирам windows, защото не иска по никакъв начин да прочете (boot-не) диска
До сега такова чудо не ми се е случвало? Дали не се е прецакал харда...
![]()
П.С. Разбрах, че още един пич се оплаква, че компа му не може да зареди веднага след като е направил ъпдейтДа няма някаква наказателна акция за нелегалки от microsoft
maiz написа:Преинсталираи го ...
сори за реакцията, ама след като вече е буутнало от харддиска (показва се надписа "прозорец ХП") ква е идеята да гледа за това в биса?
Като за капак не мога да преинсталирам windows, защото не иска по никакъв начин да прочете (boot-не) диска До сега такова чудо не ми се е случвало?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 52 госта