Поправка на интеркулер/авточасти за ударената ми кола?/
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Днеска говорих с човека дето ще ми прави колата и ми даде зор да му пращам частите/тва е хубава новина щото при тях има 15 "леко ударени" италианки/.Поръчах калник и решетка от ilkomotor и чакам lekdjdntd да погледне по-добре бронята и ако е в ред да я праща.Лошата вест обаче че интеркулера е разбит и трябва да копувам
-някой ако знае в някоя морга или нещо подобно да обажда.Моя е със счупена пласмаса и пробит радиатор.Исках да поръчам и широк нож под бронята ама след финансовата новина за интеркулера се въздържам от покупки 
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Неска се сдобих с червена предна броня/то е ясно че боя ще иска/ за 60 лв.Бронята има малка забележка в десния ъгъл ,но бояджията каза че може да се оправи.Бронята я намерих благодарение на колегата Vlad777 който ме изпрати в една морга само за ФВ и Ауди малко преди магистрала Тракия.Чаках снимки и от колегата letdjdntd ама него го няма и бояджията ми даде зор така че направо я грабнах тази.Калник и решетка ilkomotor вече ми ги прати.Остана търсенето на интеркулер.Неска до моргата която ходих за бронята ми казаха умопомрачаващата цена 470 лв. за Нисенс
.По интернет намерих некав магазин за радиатори дето ми казаха 210 лв. за Датски/Аво май беше/ с 1 година гаранциа /само да не е било 210 евро
/.В съседната морга пък ми съобщиха 180 лв. за на старо
,ама беше си заминал.Другото което ми остана да размислям е дали да сложа "въздуховод-фуния" на мястото на блендата ,или да си взема халогени 
.По интернет намерих некав магазин за радиатори дето ми казаха 210 лв. за Датски/Аво май беше/ с 1 година гаранциа /само да не е било 210 евро - CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Неска си взех въздуховод.Взех го от ВилиДизайн имаше и щипки.Кофтито е само че има малко луфт отгоре и отдолу ,ама тя сигурно и блендата не пасва 100%
С бленда и халоген Хелла по ме кефи ,а и колегата Kozunak ми предложи много добра цена за комплект с мигача ,ама на фона на ненамерения кулер и цените който чувам за нов не ми се впуска в темата за халогените.Иначе направих яко обикаляне по моргите и нищо не намерих.При арабите на Симеон имаше ама исканата цена за разни оскубани втора злоупотреба беше 150-200 лв.
-отделно и не се знаеше точно дали са от Голф/не че не може се проври ама като чух цената и не ми се занимаваше/.На Нисенс кулерите са 497 лв./при условие чу миналата година взех такъв радиатор за колата 190 лева/
.Най-евтиното което намерих бяха датските с 1 година гаранция за 210 лв.Май обаче ще е варианта с ремонт.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Скромния ми опит с радиаторите /3 пъти на 3 различни автомобила/ показва, че ако е спукан някъде направо забрави
Лепенето не е скъпо, но и резултата е, че купуваш друг, но не веднага. Ако е само изкривен - друга работа, но го закарай на майстор да го изправи, защото има опасност да го спукаш, пък и после вентилатора трябва да пасане, да го поставиш на мястото му и да пасне и т.н. Гледал съм как става, майсторлък си е.
Лепенето не е скъпо, но и резултата е, че купуваш друг, но не веднага. Ако е само изкривен - друга работа, но го закарай на майстор да го изправи, защото има опасност да го спукаш, пък и после вентилатора трябва да пасане, да го поставиш на мястото му и да пасне и т.н. Гледал съм как става, майсторлък си е.- Rabbit_TDI
- Контакти:
Моя е бил огънат и леко пробит.Баща ми го е разглобил целия,изправил и залепил+сглобил отново.Засега е ОК/напъвах го/само майсторите не са знаели как да оправят стойката и сега е в колата незакрепен
Иначе боядисването легна 550 лева
,но поне са ми боядисали бронята,решетката,двата калника,капака и лявата врата
- в общи линий не си личи разлика само дето сичко отпред е подозрително ново
.Частите излезнаха 300 лв/благодарско на ilkomotor,vlad77 и GOLF GTI/.Единствено не бяха сглабили както трябва решетката майсторите ,но аз я доосглобих и в най-крайната лява част на ръба не са я пръснали хубаво щото са си мислили че остава скрита-ама тва само аз го забелязвам.В десния фар имаше мъгла -не разбрах от кво е но поолепих наново с маджун от стария-за сега няма.От ДЗИ дадоха 520 лева
при условие че тоя дето описва щетите писа разбит кулер,радиатор на климатика ,вежди и т.н.
Левия мигач преживя ремонт и не се наложи да копувам друг.Въздохуводите от Вили дизайн след пилване на щипките паснаха добре и изглеждат доста яко.След ремонта ми остана десен двусекционен фар,дясна бленда,много части от счупен фар и решетка която може се отремонтира-да си имам за резерв.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”