П.П. - има и друго което се сещам сега.... Ламбда сондата ми е изгоряла и си мисля, че заради нея ми играят така..

SBobi написа:колега мойте обороти при загрят мотор са около 650! Незнам дали тресе или малко си се вманиачил но ако не е нещо по фатално по добре не пипай нищо! Не знам тва е лично мое мнение но ти най - добре си знаеш състоянието на колата!
Нещо което върви не се пипа!!!
Мой съвет е да си провериш и направиш нещата които не ти костват нищо освен време!
От каде сипваш бензин?
Успех
Spectre™ написа:Бензин сипвам от Лукойл и за сега не съм имал ядове... ще видим ще проверя по дребните нещица и ако не се оправи ще му мисля... иначе аз знам, че нормалните обороти са 800.. и преди винаги си ми ги държеше толкова, без да мърдат.....
П.П. - има и друго което се сещам сега.... Ламбда сондата ми е изгоряла и си мисля, че заради нея ми играят така.. :roll:
joker написа:Spectre™ написа:Бензин сипвам от Лукойл и за сега не съм имал ядове... ще видим ще проверя по дребните нещица и ако не се оправи ще му мисля... иначе аз знам, че нормалните обороти са 800.. и преди винаги си ми ги държеше толкова, без да мърдат.....
П.П. - има и друго което се сещам сега.... Ламбда сондата ми е изгоряла и си мисля, че заради нея ми играят така.. :roll:
Баба Ламбда се сащиса
и двигателят претриса
а шофьорът кой го знае
трае си и все нехае
пита само тук и там
точно за какво ....не знам
знаеш вече сам проблема
ти решавай таз дилема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 70 госта