Колата притреперва на празен ход и като стои на едно място..

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 18 юли 2007 22:40

Бензин сипвам от Лукойл и за сега не съм имал ядове... ще видим ще проверя по дребните нещица и ако не се оправи ще му мисля... иначе аз знам, че нормалните обороти са 800.. и преди винаги си ми ги държеше толкова, без да мърдат.....

П.П. - има и друго което се сещам сега.... Ламбда сондата ми е изгоряла и си мисля, че заради нея ми играят така.. :roll:

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Сря 18 юли 2007 22:55

SBobi написа:колега мойте обороти при загрят мотор са около 650! Незнам дали тресе или малко си се вманиачил но ако не е нещо по фатално по добре не пипай нищо! Не знам тва е лично мое мнение но ти най - добре си знаеш състоянието на колата!
Нещо което върви не се пипа :) !!!
Мой съвет е да си провериш и направиш нещата които не ти костват нищо освен време!
От каде сипваш бензин?
Успех

Това се опитах да кажа и аз.....600-650 оборота на загрял двг....спи и не претриса изобщо........забравих да кажа че няма газ...само бензин и е абу....

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 19 юли 2007 11:03

Spectre™ написа: П.П. - има и друго което се сещам сега.... Ламбда сондата ми е изгоряла и си мисля, че заради нея ми играят така.. :roll:

а бе човек, трябваше от това да почнеш :lol:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 19 юли 2007 12:03

Spectre™ написа:Бензин сипвам от Лукойл и за сега не съм имал ядове... ще видим ще проверя по дребните нещица и ако не се оправи ще му мисля... иначе аз знам, че нормалните обороти са 800.. и преди винаги си ми ги държеше толкова, без да мърдат.....

П.П. - има и друго което се сещам сега.... Ламбда сондата ми е изгоряла и си мисля, че заради нея ми играят така.. :roll:

Баба Ламбда се сащиса
и двигателят претриса
а шофьорът кой го знае
трае си и все нехае
пита само тук и там
точно за какво ....не знам
знаеш вече сам проблема
ти решавай таз дилема.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 19 юли 2007 12:53

joker написа:
Spectre™ написа:Бензин сипвам от Лукойл и за сега не съм имал ядове... ще видим ще проверя по дребните нещица и ако не се оправи ще му мисля... иначе аз знам, че нормалните обороти са 800.. и преди винаги си ми ги държеше толкова, без да мърдат.....

Баба Ламбда се сащиса
и двигателят претриса
а шофьорът кой го знае
трае си и все нехае
пита само тук и там
точно за какво ....не знам
знаеш вече сам проблема
ти решавай таз дилема.

mhihi mhihi mhihi Виновен съм....

Ама не почнах с това щот карам от известно време без ламбда, ама чак толкоз не е притрисало... Но вече ще знам какво да сменя... :D
Благодаря.. на всички.... :ahoy

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”