Старозагорски срещи - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Сря 18 юли 2007 22:37

FreeSoul написа::039: :039: :039: :019:

Аз си немам идея колко тежи ама едно ми стана ясно , че поне си разбрал как СПИРА! :lol: :lol: :lol: Е и такива шофери трябва да има, иначе тенекеджиите гладни щяха да умрат!

П.П. На такива като теб улични рацери 18-годишни мн. често им забелязвам снимките на некви странни бели камъни край пътя на всякъде! :wink: :roll:

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Сря 18 юли 2007 22:58

Golf_Blade написа:

Аз си немам идея колко тежи ама едно ми стана ясно , че поне си разбрал как СПИРА! :lol: :lol: :lol: Е и такива шофери трябва да има, иначе тенекеджиите гладни щяха да умрат!

П.П. На такива като теб улични рацери 18-годишни мн. често им забелязвам снимките на некви странни бели камъни край пътя на всякъде! :wink: :roll:
наш кво разбрах от цялата работа 4е колата която ще си купвам след голфа ще е хонда ... и не съм на 18 години да те светна :):):) а за другия разбира4 с 1и 3-то ти си маи наи наи реисъра тука да те сложим с хонда 1 и 3 ако искаш

Последна промяна от BORISLAV_BINEV на Сря 18 юли 2007 23:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Сря 18 юли 2007 23:00

B_O_S_S_S написа:
BORISLAV_BINEV написа: :) има разлика с 900 килограма :)) ам аз трябва да говоря нещо с теб ако може :)

абре ти голям разбирач са извъди незнам до сега как така сме се оправяли без тебе... да ти приличам на кантар казах ти приблизително нито се интересувам от точни ТТ данни на автомобила нито пък Хонда са ми любимата марка разбираш ли или не ??? деба компетентните ти мнения дето осираш на всякъде . Като нямаш какво да казваш по-добре млъкни и не осирай темата " ОРГАНИЗАЦИОНЕН" -> "СРЕЩИ В СТАРА ЗАГОРА ".... ако искаш пусни тема в "ОФФ ТОПИК " " КОЛКО ТЕЖИ НА rusiq_24 Хондата" и си бърбри с който си искаш там деба мааа му деба как се нервя от такива разбирачи , дето първите им 50 мнения бяха "дано си взема книжката...." , " айде тази седмица идвам" , "ох решавах листовки и неможах ..."
исках да отбележа 4е хондата не върви защото е е лека !!!!!!!!!!

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Сря 18 юли 2007 23:10

неискам да се заяждам с никои от вас ама като сте от пове4е време в тоя форум и сте по големи маняци от мене не е е нужно да ми се праите на големи щото сум ви виждал не сте мноо по големи от мене !!! за тва по споко :) аз на никои нищо лошо не сум казал вии ме нападате двамата незнам някви комплексари ли сте кво като сум се блуснал голямо 4удо не сте вие нали???? нито сум избягал нито нищо понесъл съм си последствията НЕ СТЕ ХОРАТА КОИТО ЩЕ МЕ СЪДЯТ !!!! на секи може да се слу4и АЗ СЪМ ДО ТУК ПО ТЕМАТА С ВАС 2-МАТА НЯМАМ КВО ПОВЕ4Е ДА ГОВОРЯ НАДЯВАМ СЕ И ВИЕ ДА НЕ МЕ ЗАНИМАВАТЕ :):) :drive :обичам ви

Потребителски аватар
idkedikov
Автомобил: VW Passat 3bg
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот idkedikov » Чет 19 юли 2007 7:15

BORISLAV_BINEV написа:
Golf_Blade написа:

наш кво разбрах от цялата работа 4е колата която ще си купвам след голфа ще е хонда ... и не съм на 18 години да те светна :):):) а за другия разбира4 с 1и 3-то ти си маи наи наи реисъра тука да те сложим с хонда 1 и 3 ако искаш

тия по 1.3 ги видяхме колко вървят :lol: Един познат с кадет 1.6 моно ги намля на Еленино mhihi

Тука почва да заприличва на tuning.bg.... :roll:

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Чет 19 юли 2007 9:08

мдааааа имам предложение някой да поразчисти тая тема че направо я усрахте яката с ваще семейни войни

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Чет 19 юли 2007 9:17

BORISLAV_BINEV написа:...

не си насилвай късмета (не пикай срещу вятъра) както искаш така ме разбирай. искам да ми покажеш мнението в което съм написал "аз съм голям рейсър" ДЕЧКО защото ако бях рейсър повярвай ми доста над 1,3 щях да карам нали господин "БЕГАЧКАТА МИ МНОГО ВЪРВИ" и не се хвърляй много много никой не те е нападнал само си виж постовете че едва ли има някой с който да не си си разменил остри думи и тогава ми говори . а колкото до катастрофата ... да на всеки може да се случи важното е че няма пострадали хора

п.с. не се стягай и не се звери прекалено

Потребителски аватар
idkedikov
Автомобил: VW Passat 3bg
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот idkedikov » Чет 19 юли 2007 9:20

neiki4a написа:мдааааа имам предложение някой да поразчисти тая тема че направо я усрахте яката с ваще семейни войни

:да:

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Чет 19 юли 2007 9:38

Живот и здраве,още малко само и ше има и аз с какво да се похваля :banana ! Ама сега ше си малча че да не стане великия спам! Нема да е Фау Ве ама ще върви пове4е от АФТ mhihi

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Чет 19 юли 2007 10:09

Golf_Blade написа:Нема да е Фау Ве а

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Кво ще се хвалиш тук тогава бе... :lol:

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Чет 19 юли 2007 10:24

B_O_S_S_S написа:
BORISLAV_BINEV написа:...

не си насилвай късмета (не пикай срещу вятъра) както искаш така ме разбирай. искам да ми покажеш мнението в което съм написал "аз съм голям рейсър" ДЕЧКО защото ако бях рейсър повярвай ми доста над 1,3 щях да карам нали господин "БЕГАЧКАТА МИ МНОГО ВЪРВИ" и не се хвърляй много много никой не те е нападнал само си виж постовете че едва ли има някой с който да не си си разменил остри думи и тогава ми говори . а колкото до катастрофата ... да на всеки може да се случи важното е че няма пострадали хора

п.с. не се стягай и не се звери прекалено
къде видя пък 4е бега4ката ми много вървяла аз съм на мнение 4е голфа ми е толкова куц 4е не е истина ти .... за тези 101 коня пове4ето коли които са 101 ме бият за тва прегледаи куде съм написал бега4ка бега4ка ще е ако е АБФ ама другите ......

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Чет 19 юли 2007 10:29

Ей някой знае ли заглавието на темата? Какво сте се задръвчили бе тая тема отиде на ма...си в г...а я се спрете всички.Темата е за срещи и хайде на тях да се обсъждат тези неща а не тук,ставаме за смях spam

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Чет 19 юли 2007 13:12

дразня се бре бахти куджа разбирачите

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Пет 20 юли 2007 11:47

Тази неделя ще се събираме ли, защото имаше предложение за среща всяка неделя?

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Пет 20 юли 2007 11:56

driver написа:Тази неделя ще се събираме ли, защото имаше предложение за среща всяка неделя?

ами аз проблеми нямам що да не се съберем да пийнем по едно :guinnes

Върни се в “Организационен”