FreeSoul написа::039:![]()
![]()
Аз си немам идея колко тежи ама едно ми стана ясно , че поне си разбрал как СПИРА!

П.П. На такива като теб улични рацери 18-годишни мн. често им забелязвам снимките на некви странни бели камъни край пътя на всякъде!

FreeSoul написа::039:![]()
![]()
наш кво разбрах от цялата работа 4е колата която ще си купвам след голфа ще е хонда ... и не съм на 18 години да те светнаGolf_Blade написа:FreeSoul написа::039:![]()
![]()
Аз си немам идея колко тежи ама едно ми стана ясно , че поне си разбрал как СПИРА!![]()
![]()
Е и такива шофери трябва да има, иначе тенекеджиите гладни щяха да умрат!
П.П. На такива като теб улични рацери 18-годишни мн. често им забелязвам снимките на некви странни бели камъни край пътя на всякъде!![]()
исках да отбележа 4е хондата не върви защото е е лека !!!!!!!!!!B_O_S_S_S написа:BORISLAV_BINEV написа:има разлика с 900 килограма
) ам аз трябва да говоря нещо с теб ако може
абре ти голям разбирач са извъди незнам до сега как така сме се оправяли без тебе... да ти приличам на кантар казах ти приблизително нито се интересувам от точни ТТ данни на автомобила нито пък Хонда са ми любимата марка разбираш ли или не ??? деба компетентните ти мнения дето осираш на всякъде . Като нямаш какво да казваш по-добре млъкни и не осирай темата " ОРГАНИЗАЦИОНЕН" -> "СРЕЩИ В СТАРА ЗАГОРА ".... ако искаш пусни тема в "ОФФ ТОПИК " " КОЛКО ТЕЖИ НА rusiq_24 Хондата" и си бърбри с който си искаш там деба мааа му деба как се нервя от такива разбирачи , дето първите им 50 мнения бяха "дано си взема книжката...." , " айде тази седмица идвам" , "ох решавах листовки и неможах ..."
BORISLAV_BINEV написа:наш кво разбрах от цялата работа 4е колата която ще си купвам след голфа ще е хонда ... и не съм на 18 години да те светнаGolf_Blade написа:FreeSoul написа::039:![]()
![]()
Аз си немам идея колко тежи ама едно ми стана ясно , че поне си разбрал как СПИРА!![]()
![]()
Е и такива шофери трябва да има, иначе тенекеджиите гладни щяха да умрат!
П.П. На такива като теб улични рацери 18-годишни мн. често им забелязвам снимките на некви странни бели камъни край пътя на всякъде!![]()
:):) а за другия разбира4 с 1и 3-то ти си маи наи наи реисъра тука да те сложим с хонда 1 и 3 ако искаш
BORISLAV_BINEV написа:...
къде видя пък 4е бега4ката ми много вървяла аз съм на мнение 4е голфа ми е толкова куц 4е не е истина ти .... за тези 101 коня пове4ето коли които са 101 ме бият за тва прегледаи куде съм написал бега4ка бега4ка ще е ако е АБФ ама другите ......B_O_S_S_S написа:BORISLAV_BINEV написа:...
не си насилвай късмета (не пикай срещу вятъра) както искаш така ме разбирай. искам да ми покажеш мнението в което съм написал "аз съм голям рейсър" ДЕЧКО защото ако бях рейсър повярвай ми доста над 1,3 щях да карам нали господин "БЕГАЧКАТА МИ МНОГО ВЪРВИ" и не се хвърляй много много никой не те е нападнал само си виж постовете че едва ли има някой с който да не си си разменил остри думи и тогава ми говори . а колкото до катастрофата ... да на всеки може да се случи важното е че няма пострадали хора
п.с. не се стягай и не се звери прекалено
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта