пак проблем при пинокио-стартер

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 20 юли 2007 8:10

pinokio написа:имаше изваден кабел ... майстора ми взе 20 лева всичко е ок

Баси! :shock
Ставам майстор по вкарването на кабели!

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот biostrong » Пет 20 юли 2007 9:11

joker написа:
pinokio написа:
dj_tuhla написа:Ако изобщо не върти стартера и има някой в акумулатора, възможно е просто да се е извадил кабела към силовото реле.

здрьвей ти си прав имаше изваден кабел , не знам само каква е причината за изваждането на кабела , майстора ми взе 20 лева всичко е ок .......благодаря ви на всички !!! :)

И ти даде 20 лева за да ти го набутат!!!!Ама сега разбирам защо така са ти набутали тази кола.....много си дащен ей!Пази се много ,че с тази мека душа......ще отнесеш някоя анадолска закачка......лоша работа брат!

ахахах вече ме разсмя - ама може да е едра закачката

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пет 20 юли 2007 9:26

joker написа:
pinokio написа:
dj_tuhla написа:Ако изобщо не върти стартера и има някой в акумулатора, възможно е просто да се е извадил кабела към силовото реле.

здрьвей ти си прав имаше изваден кабел , не знам само каква е причината за изваждането на кабела , майстора ми взе 20 лева всичко е ок .......благодаря ви на всички !!! :)

И ти даде 20 лева за да ти го набутат!!!!Ама сега разбирам защо така са ти набутали тази кола.....много си дащен ей!Пази се много ,че с тази мека душа......ще отнесеш някоя анадолска закачка......лоша работа брат!
Ала бала ... тоз кефи , колега луд си признахта :)))-->пинокио.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Пет 20 юли 2007 9:28

Не виждам само какво е смешното. И какво е това отношение също не ми е ясно. Ако ви се случи да тръгвате на някъде и като завъртите ключа нищо да не се случи, тогава се сетете как сте се подигравали, щото може да се правите на многознайковци, ма не сте се родили научени и 100% има области където ще се чуствате също толкова безпомощни, колкото това момче пред колата си заради също толкова голяма простотия.

Айде всеки да си гледа работата и превъзходството си да доказва другаде. :evil:

А на който му се е изваждал конкретния кабел знае, че е заврян на ***** си лелина и ако не го знаеш точно къде е ще си отвисиш на паркинга. Казвам го от опит - защото освен това има 2 клеми където може да се включи и само едната е правилната, а другата си седи празна по принцип. Двете са много близо една до друга и ако бъркаш с ръка да включваш на сляпо, както всъщност трябва да направиш ако не искаш да разглабяш нищо, успех.

+ това може да знаете кое в колата ви е стартера и за какво служи, но определено не е работа на всеки да го знае. Особено ако ти е първата кола, както е май в случая :!:

И кой не е попадал на пишман майстори и си е плащал и по-големи суми за не свършена работа. Този може и да му е взел някакви пари, ма поне е решил проблема.

Другия път преди да пишем пренебрежително нека се поставим мислено на мястото на другия и тогава ако имаме нещо да казваме да казваме.

Така мисля аз.

Поздрави.

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот biostrong » Пет 20 юли 2007 10:41

успех ! само дето аз поне не съм се правил на разбирач - просто ми прави впечатление че колегата постоянно се оплаква от колата си - ами какво очаква от тая стара кола - самолет - и мойта постоянно и се дъни това онова ама не съм се оплакал 1 път ако мога сам си го оправям ако не мога ходя на майстор ама преди това питам за цената щото много ясно че повечето ще те изклатят после

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пет 20 юли 2007 10:51

любов и мир :033: :lady: :lady_round:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Re: .

Мнениеот connor cane » Пет 20 юли 2007 11:49

biostrong написа:успех ! само дето аз поне не съм се правил на разбирач - просто ми прави впечатление че колегата постоянно се оплаква от колата си - ами какво очаква от тая стара кола - самолет - и мойта постоянно и се дъни това онова ама не съм се оплакал 1 път ако мога сам си го оправям ако не мога ходя на майстор ама преди това питам за цената щото много ясно че повечето ще те изклатят после
Нали за това има клубни маистори - и цял раздел "Сервизи".
Много ясно, че ще те изклатят - особено ако видят че не разбираш за кво иде реч, ако си чужденец :horror: :woooow: или жена :blow job

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Re: .

Мнениеот dj_tuhla » Пет 20 юли 2007 13:59

biostrong написа:... просто ми прави впечатление ... ако не мога ходя на майстор ама преди това питам за цената щото много ясно че повечето ще те изклатят после

Ами не ти ли направи впечатление, че той точно за това е пуснал темата за да пита за цената и някой му беше казал 30лв. ?? Без да уточнява за къв ремонт предполага...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”